מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנטי אייג'ינגעמית09/09/2012
שלום
רציתי לשאול מאיזה גיל מתחילים להשתמש במוצרים לאנטי אייג'ינג. אני בת 25 ויש לי חברות שכבר התחילו להשתמש בכל מיני מוצרים להעלמת קמטים, משחות הבהרה לעור בוגר...לא נראה לי הגיוני להשתמש בקרמים כאלה כבר בגיל כזה...איך אפשר לשמור על העור כדי למזער נזקים בעתיד?
עוד שאלה קטנה- איזה קרם לחות יומיומי מומלץ לבעלות עור שמן? והאם עליי גם לבחור מייקאפ שמתאים לעור שמן (ז"א ללא שמן)?
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטי אייגינג ו אייגינג - תגובה
אורית בן יהודה10/09/2012הי עמית ברוכה הבאה לפורום.
המושג "אנטי אייגינג" משמעותו עיקוב הזדקנות העור . הטיפול נעשה גם ע"י תכשירים המעודדים קילוף קל של העור המעודד את העור להתחדש. ככל שאנו צעירים העור מתחדש ביותר יעילות ועם השנים יש ל"עזור" לעור להתחדש ולשמור על סיבי הקולגן במצב תקין ואף לעודד קולגן חדש להיבנות. בנוסף טיפול אנטי אייגינג גורם לעור להראות חי ובוהק יותר.
לשאלתך בגיל 25 ניתן בהחלט להתחיל בטיפול ,התכשירים שיותאמו לך צריכים להתאים למצב העור , כל עור שונה בכל גיל לכן חשוב איבחון מקצועי..
בגיל יותר מתקדם מטפלים כבר באייגינג- כלומר בהזדקנות העור ושיקומו במקרים אלו
יש לשלב תכשירים וטכנולוגיות כגון GLOW פרקשנל RF טכנולוגיה מיוחדת ומהדהימה הפוגעת נקודית בצורת רשת בעור וגורמת לעור להתחדש במהירות ומטפלת במיצוק העור קמטים, צלקות שקועות ועוד, יישנם גם טכנולוגיות נוספות . כגון E-e-styl רולר ועוד.
לכן אני בהחלט ממליצה להתחיל בטיפולי אנטי אייג'ינג כבר בגילך, במקרה של "עור שמן" תכשירים המכילים חומצה גילקולית/אזלאית יאזנו את העור השמן ובמקביל בשל הקילוף הקל/המסה של העור יעקבו את הזדקנות/התבגרות העור- כדי לחדד את תשובתי עלייך להבין שאנו מתחילים ל"הזדקן" מרגע לידתינו לכן גיל 25 הוא בהחלט הזמן הנכון כדי לעקב את האייגינג.
יש תכשירי לחות רבים המותאמים לעור שמן כמו כן תכשירי איפור כגון מייקאף צריכים להיות נטולי שומן. חשוב ביותר שתכשירי הלחות יכילו הגנה משמש כי השמש היא גורם משמעותי בהתבגרות/הזדקנות העור .איני יכולה להמליץ בלי לראות ולאבחן את עורך.
לסיכום- גשי לאבחון אצל קוסמטיקאית מנוסה .
המון בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)