דלול הזקן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלול הזקן
    יוני
    03/10/2012

היי

האם ניתן לדלל את הזקן על ידי אפילציה

ואם כן האם זה לצמיתות וכמה פגישות זה יכול לקחת?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלול הזקן

הוספת תגובה

• דלול הזקן - אפילציה

אורית בן יהודה
    04/10/2012

הי יוני, אכן אפילציה היא הדרך הנכונה לדילול הומגני.
    אפילציה מסירה שיער לצמיתות אם כי ייתכן במקרים של שינויים הורמנליים ומתח קיצוני יצירת זקיקי שיער חדשים.(לא אלו שהוסרו)
    לגבי מספר פגישות ,אישית כבר 24 שנה אני לא עונה על שאלה זו הדבר תלוי בכל כך הרבה גורמים , דוגמה משך זמו הטיפול והתדירות.
    אם יבטיחו לך מספר טיפוליםכל שהוא - לא מקצועי ולא אמין..
    חג שמח ובהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברור שלא יהיה פירוט אמין בפורום

גל
    13/10/2012

הכי קל שיקבע תור בתמימותו, יגיע לקוסמטיקאית כזו או אחרת שתגזול ממנו 400 שקלים לשעת טיפול, שבשעת טיפול באפילציה ניתן לפגוע בכמות לא גדולה של שיערות. הוא יכנס למעגל הוצאות שיגרום לו למכור את אמא ואבא בשביל לשלם על הטיפולים. אני ממכוני קוסמטיקה בורח. קוסמטיקאיות חושבות שהן קונות מכשיר שעשוי מזהב ומצופה ביהלומים. חמודים, מכוני הלייזר מציעים אחלה של מחירים, המכשירי לייזר עולים מאות אלפי שקלים. יש אחלה של תוצאות! אם כן, למה ללכת לדלל זקן במכשיר אפילציה שעושה חורים בפנים? למה להסיר שיער בגלי קול שיכול להרוג אולי את עור התוף, אבל בטח לא שיער. ולמה הקוסמטיקאיות מפתחות מכשירים שיש בהם ראש אחד שמאפשר הסרה של שיערה- שיערה באופן סלקטיבי, ולא מספר רחב ועמוס בראשים שמאפשר הסרה מהירה ויעילה הרבה יותר? כל זה מחושב באופן אבסולוטי, והוא בא לטובת הקוסמטיקאיות. טיפול בזקן- לגבר בוודאי ובוודאי שאמור להתבצע ע״י מכשיר לייזר או לפחות אינפרא אדום. גבר שינסה להסיר שיער אצל קוסמטיקאית בזקן עם עלות טיפול אכזרי ומכוער כמו שרק הן יודעות לגנוב- שימכור לפני זה את הבית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה תמוהה לאור התשובה והשאלה

אורית בן יהודה
    15/10/2012

לגל או מי שמאחוריו
    לא ברור לי מדוע שאלה על דילול זקן ע"י אפילציה גורמת לתגובה כה תוקפנית ? היתכן שלא מדובר בשאלה של אדם פרטי אלה תגובה מכוונת שתגרום להשמצת הקוסמטיקאיות?
    השאלה היתה על דילול שיער בזקן ועל זה עניתי בכנות ומנסיון של 24 שנה , לא נשאלה שאלה לגבי הסרה מלאה של הזקן . אגב שעה אפילציה לא עולה 400 ש"ח !
    לידיעה יש לי מכשיר IPL ומכשיר ELOS ,יכולתי להמליץ לטפל בלייזר או באחד המכשירים שציינתי .
    אם השאלה היתה על הסרה מלאה של הזקן הייתי עונה שכדי לשלב מכשיר פולט אור ואפלציה.
    טיפול במכשירים אלו בלבד גורם לקרחות לא אחידות ולא לדילול עליו נשאתי , כמו כן מומלץ לקרוא בתביעות נגד מכונים לגבי טיפולי דילול זקן במכשירים פולטי אור ליזר ipl וכד' תוכלו למצא ששם תביעות נזיקין על דילול לא אחיד ובלתי הפיך ע"י לייזר וIPL
    כתבתי בכנות ומתוך נסיון רב.
    "הפוסל במומו פוסל"
    בברכה, אורית בן יהודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה כל כך תמוהה בהטלת ספק אורית?

גל
    18/10/2012

אם הקוסמטיקאיות, לרבות את אורית הייתן מוכיחות לצרכנים שאתן אמינות ושהשוק לא פרוץ מדי ושאפשר לסמוך עליכן, אז אולי לא הייתי כל כך סקפטי. מותר לי להזהיר את החבר׳ה פה בפורום מפני הקוסמטיקאיות והבטחות השווא. הוכחה חותכת נראתה בתוכנית ״יצאת צדיק״ של חיים הכט, שבו, באופן לא מפתיע נפלו 100% מהקוסמטיקאיות בקטגוריית האמינות. לצערי גם את אורית לא אמינה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה כל כך תמוהה בהטלת ספק אורית? - תגובה

מיכל גולן
    18/10/2012

שלום גל,

אין לי מושג מי אתה, אבל לפי דברייך לא ניראה שאתה כ"כ בקיא בהבדלים בין לייזר לIPL או אפילצייה.

ראשית אורית בן יהודה קולגה מדהימה ועם ניסיון וותק להפליא. תשובתה הייתה מדוייקת עד מאוד!!!!
    שנית, לגבי התוכנית יצאת צדיק: רוב הבדיקות נעשו שם למכונים הגדולים שהן "נפלו"
    מלבד קוסמטיקאית אחת .
    אבל , כמו שאתה יודע לא כל האצבעות ויש טובות יותר או פחות.
    זו בחירה שלך להחליט מה טוב לך.

אם תעקוב אחרי הפורום תגלה לראות שהתשובות שניתנות כאן הן בהחלט מקצועיות.

ואם תירצה הסברים "קצת" יותר על המכשור שאנחנו עובדות איתו אשמח לתת לך ...

רק בלי להשמיץ .. יום מבורך והמון הצלחה !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיכל גולן, התגובה שלך היא תחנת רוח

גל
    19/10/2012

מיכל, התגובה שלך בטח לא אובייקטיבית, אורית היא חברה שלך. אבל בואי ואגלה לך סוד קטן. אני טופלתי אצל אורית בגיל 20 עם שיער הורמונלי מאיזור מסויים בגוף. היא הסכימה לטפל בי בלי שום בעיה. מעל 80 שקלים לרבע שעת טיפול במכשיר הסלקטיף פרו. (לשעה זה יוצא 320 ש"ח). מה גם ששעת טיפול מספיקה בדיוק לפגוע ב40-50 שיערות- לא יותר! אורית מתגאה בותק של ה25 שנים שלה, ממש תעודת יושרה וגאווה אדירה עבורה, אבל מה כל הותק והניסיון שווים, כשקוסמטיקאית עם ותק כה מפואר מסכימה לטפל בילד בן 20 עם שיער הורמונלי שאין שום סיכוי שבעולם שהטיפול יהיה יעיל, ואין שום סיכוי שהגוף שלי באותו זמן סיים "להוציא" את כל השיער מהגוף, בטח ובטח שלא באיזור הורמונלי. אורית, ההמלצות שלך אולי מאוד מאוד מקצועיות, אבל בזמן האמת בחרת לקחת את הכסף ולטפל בלקוח שידעת מלכתחילה שבגיל הזה לא נוגעים בשום שיער באזור הורמונלי, כי זה פשוט לא יעיל. אחרי שבזבזתי כסף רב, קיבלתי ייעוץ מקצועי שבישר לי שכדי להתעסק עם שיער הורמונלי מחכים עד גיל 27 לפחות, ורק אז, אפשר להתעסק איתו בתקווה שהטיפול יצליח.
    אז גברת מיכל היקרה, אני ממש לא צריך שום עצה או הסבר לגבי מכשיר כזה או אחר, יש לי ידע מאוד עשיר בנושא והיתרון שלי הוא שאין לי מטרה לפרסם את עצמי, אלא פשוט לעזור לחברי הפורום הנואשים. (וכן כפי שכתבתי בעבר, לקנות מכשיר במקסימום 5000 שקלים- אם זה מכשיר אפילציה, סלקטיף פרו וכו', ולגבות עבור טיפול 320 ש"ח לשעה= ניצול אכזרי של אנשים שנואשים וחסרי ביטחון עם גופם, אתן פוגעות להם בעקב אכילס).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו