מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אפילציהאור03/10/2012
שלום לכן!
הייתי באחד ממכוני הסרת השיער הגדולים, מהטובים שבהם, להסרת שיער בגוף, כשהכי מציק לי אלו שיערות באיזור הכתפיים והגב, אותם קשה לי להסיר ידנית אם אני רוצה.. נאמר לי שלא ניתן להסיר שיער זה באמצעות המכשירים הקיימים כיוון שזה אפילו לא פלומה.. שפשוט אני אקבל זאת כמו שזה וגם המליצו שלא אחמצן..
על עצמי - עור שאינו בהיר אך גם לא כהה, משהו באמצע, השיער שחור וללא ספק נראה על העור ופשוט מהווה כמו שכבה נוספת ומלכלכת את העור, השיער אינו עבה ואינו ארוך וגם נעים למגע, אך מפריעה לי נוכחותו וגורמת לי לחוסר נוחות, העור בעייתי (מפתח פצעונים כשאני מורטת שיער), אני מתעסקת עם זה בראש ובחיפוש כבר שנים וזה ממש שובר..
שאלותיי-
האם חמצון בזו'לן או משהו אחר גורם לצמיחת יתר של השיער או לעיבוייה? אני רואה שאחותי מחמצנת שיער בפנים והשיער ארוך ולא נעים.. במקומות מסוימים
האם ניתן לאיזור כזה לעשות אפילציה? איזה סוג אפילציה? אולי SHR או סוג של אינפרא? אם אכן אפילציה איך אני מוצאת איפה לעשות (מחפשת בירושלים)?
תודה רבה, מקווה שבאמצעותכן אתחיל את המסע לשקט נפשי,
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפילציה - תגובה
מיכל גולן04/10/2012היי אור,
אם הלכת לייעוץ אני מאמינה שנתנו לך את הייעוץ הטוב ביותר עבורך. הם אלו שראו אותך.
אם את רוצה להרגיש טוב יותר גשי למקום נוסף ע"מ לשמוע חוו"ד נוספת.
לגבי החימצון אין בעייה. חימצון אינו פוגע בעובי השערה, הוא פוגע רק בצבע שלה.
לגבי טיפול אחר כגון אפילצייה, כמובן שניתן רק שאפילצייה כואבת יותר וצריך לגשת למישהי עם המלצות טובות !!!
בנוסף יש מכשיר הנקרא סלקטיב פרו שהוא דמוי האפליצייה רק ללא כאב וללא חדירה פולשנית שעובד גם על שיער פלומתי ובהיר.
מציעה לך לבדוק לשמוע ואז להחליט...
אשמח לענות על עוד שאלה ולעזור...
חג שמח,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)