מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ןיטמין Cמירי דדיה11/10/2012
רציתי לדעת איפה משיגים קרם ויטמין C כי אני לא מוצאת בשום מקום ואני רוצה לקנות כדי להשתמש בפנים.
כמו כן רציתי לשאול מה עדיף להשתמש ברטין 0.5%A או באדפרין (שהוא גם ממשפחת הרטין ) 0.1%
תודה על תשובתכם המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ןיטמין C - תגובה
מיכל גולן11/10/2012היי מירי,
קרם ויטמין C יש כמעט לכל החברות קוסמטיקה.
יש סרום על בסיס ויטמין C של חברת MGP, יש קרן לחות עם ויטמין C של ד"ר קליין ושל PH פורמולה טיפולים מיוחדים עם ויטמין C טהור ..
היכן את גרה?
תוכלי לברר אצל קוסמטיקאית מובחרת אם היא מחזיקה .
לגבי רטין A של רופא אני לא כ"כ בעד.
מעדיפה סרום של רטינול (נגזרת של רטין)
איני מכירה את ה- 0.1 של אדרפרין .
מעדיפה על עבודה איטית ובטוחה בעור.
גם אם תחליטי אל תשכחי מקדם הגנה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויטמין C
מירי דדיה13/10/2012מיכל צר לי שאני אולי מבלבלת יותר מדי אבל אני באמת מחפשת קרם ויטמין C ולא יודעת איפה להשיג במסגרת תשובתך את כתבת לי שיש גם פורמולה PH שזה קרם ויטמין C טהור למה כוונתך ואיפה אוכל להשיג, כי זה למעשה הכי חשוב לי לדעת
תודה מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויטמין C - תגובה
מיכל גולן14/10/2012אני לא יודעת מי מבין הקוסמטיקאיות עובדות איתם.
אצלי ניתן להשיג.
מהיכן את בארץ? אנסה לעזור :)
את לא מבלבלת במוח ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תכתובת
מירי דדיה14/10/2012מיכל תודה לך, את ממש עונה בסבלנות כל הכבוד לך.
לשאלתך, אני מקרית-גת ואני, כמו שכבר אמרתי מתעניינת לקנות קרם ויטמין C
וסרום רטינול אולי יעזור לי קצת לטשטש קמטוטים
מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תכתובת - תגובה
מיכל גולן14/10/2012אנסה לבדוק בסביבתך מי עובדת עם מוצרים אלו .
אם לא מוזמנת לפנות אליי ואנסה לעזור לך :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מירי דדיה14/10/2012תודה לך מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
מיכל גולן14/10/2012בשמחה !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)