טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום יש לי כתמים חומיים לא כול כך ניראים לעין רק באור חזק ממש זה כתמי שמש כי אני כול היום בים ואני מטפל בזה שם מישחת הבהרה ועושה דרמרולר אבל אומרים לי שאני חייב להיות אם קרם הגנה לא הבנתי את הדבר הזה מה כול החיים אני יצטרך קרם הגנה או רק עד סוף הטיפול שיעבור לי הפיגמנטציה כי זה לא הגיוני שים כול הזמן קרם הגנה לשמש נדיר האנשים ששמים קרם הגנה חוץ מהים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קרם הגנה כשמו כן הוא הגנה מפני השמש. אם לעור שלך יש נטייה לפתח כתמי שמש אז יותר מכל בן אדם מומלץ מאוד לשים קרם הגנה כל יום וכל הזמן ... זאת ע"מ להגן על העור כמה שאפשר מהנזקים של השמש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד