מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הצילו העור שלי התחרפן!!!יעל11/11/2012
היי :) חייבת עזרה...
עברתי לעבוד בדרום אפריקה... אני פה כבר 8 חודשים.. בהתחלה הכל היה בסדר ..ואז דבעצתה המטומטמת של חברה שלי עשיתי הפסקה של חודש בגלולות שלי... כמובן שהופיעו לי פצעים הורמונליים (פנים, ליד האוזניים, צוואר ובגב!!!) העור שלי נהיה מאוד שומני.. הכל פה שומני בלי שום קשר וכל המוצרי קוסמטיקה שלהם פה גם מאוד שומנים.. אני מנסה כבר 4 חודשים מוצרים שונים .. לייבוש, ללחות, לא לשים לחות, לא להתאפר, גל לנקודות על בסיס אלכוהול.. משחה לאקנה.. כלוםםםםם לא עוזר... גם שאני שמה לחות על בסיס מים ומנקה את הפנים בטונר בלי אלכוהול זה עדיין שומני... ממש לא יודעת מה לעשות.. כבר חזרתי לגלולות מהבחינה הזאת הכל רגיל.. מה אפשר לעשות?? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצילו העור שלי התחרפן!!! - תגובה
מיכל גולן12/11/2012היי יעל,
מה שאת מתארת קשה מאוד לתת חוו"ד .
כי ע"מ לטפל בפצעים הורמונליים ניתן לטפל. גם בעור שומני ניתן ..
השאלה מה השתמשת, אילו מוצרים?
ומה באמת ניתן לאבחן מהעור פנים שלך ...
תצרכי לגשת לקוסמטיקאית עם המוצרים שאת משתמשת ולעשות לעצמך "סדר" :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)