אפילציה בגבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפילציה בגבות
    נופר
    13/11/2012

אני בת 25 ורוצה לעשות אפילציה בגבות.
    עד היום הוצאתי שערות בין הגבות בלבד עם פינצטה בלבד. לא אצל קוסמטיקאית.
    אני מעוניינת לעשות אפילציה בשערות המיותרות שמתחת לגבה, שם מעולם לא נגעתי בשום צורה.
    1.האם זה מסוכן לעיניים? השערות שלי מתחת לגבה נמוכות ונמצאות חלקם ממש על גלגל העין ,כשעוצמים את העין,במיוחד בשכיבה העין קצת עולה מעלה ולכן יש כמה שערות שנמצאות על העין ממש.
    2.האם יש אפשרות לקוסמטיקאית להחזיק את העפעף כלפי מעלה בזמן טיפול במחט כדי שזה לא תעשה על העין?

3.אם מעולם לא הוצאתי גבות שם מה הסיכוי שאחרי טיפול אחד יחזור לצמוח שוב?
    אציין שהוצאתי שערות בסנטר עם אפילציה אצל קוסמטיקאית ואחרי טיפול אחד לא חזר לי שיער שם ועבר כבר למעלה משנה.
    4. האם יש לי אפשרות אחרת להוציא שיער בעצמי בין הגבות חוץ מפינצטה?, כי השיערות לפעמים קצרות וקשה לי להוציא אותם, מצד שני רואים הרבה נקודות שחורות וזה מכוער.
    אשמח מאוד אם תענו לי על שאלותיי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפילציה בגבות

הוספת תגובה

• אפילציה בגבות - תגובה

אורית בן יהודה
    13/11/2012

הי נופר ברוכה הבאה לפורום.
    אזור העפעף רגיש מאוד לכן מתחת לגבה אפשר לעשות אפילציה בעצמה נמוכה ואני ממליצה לשלב טיפול בSelctif pro - אולטרהסאונד כדי להתמודד עם שיערות עדינות ושיער במקומות רגישים כמו מעל גלגל העין שם לא ממולץ לעשות אפילציה.
    לגבי הסרת שיער בעצמך הייתי נזהרת במיוחד מעל גלגל העין.
    ממליצה לך לגשת לאבחון מקצועי כדי לקבל חוות דעת מלבד הפורום.
    בברכה , אורית בן יהודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו