מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי פצעחם רק בצד אחד של הפניםמ06/12/2012
למה זה?! פצעים קטנה שאחרכך עושים לי כתמים
השתמשת ברןיאל קר והוא עשה לי פצעים :/
מה עוד... העור שלי מממממששש ייבש יש לו הרבה קילופים
ולא מצאתי שום קרם שיש בו לחות שלא עושה לי פצעים...
מה עושים?!
תודההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי פצעחם רק בצד אחד של הפנים - תגובה
מיכל גולן08/12/2012היי,
פצעים זו בעיה ועור יבש זו בעיה,
כמובן שאתן לך המלצה אך ללא ראות קשה לביות מדוייקת.
ע"מ לטפל בפצעונים השתמשי בקרם נקודתי. ע"מ לטפל ביובש הגבירי ללחות יותר משמעותית לעור הפנים שלך.
את יכולה בלילה להשתמש בקרם לקטית אשר ייתן לך הבהרה/ לחות/ ויעזור מעט בפצעונים.
זה המעט ללא לראות את העור ולראות את צרכיו.
בהצלחה ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי פצעחם רק בצד אחד של הפנים - תגובה - תגובה
אורית בן יהודה09/12/2012היי, מוסיפה המלצה, קני בבית מרקחת קרם בשם "בפנטן פלוס" הקרם אנטיספטי מרגיע ה"יובש" מזרז את הנשלת התאים מתים שלא התחלפו בעצמם הגורמים לך לתחושת היובש והקילוף. חשוב לציין שעור שמן המיובש חיצונית עלול להוציא יותר פצעים לכן חשוב איזון ע"י תכשיר מתאים. בנוסף כפי שמיכל המליצה לך טפלי נקודתית בפצעים.
ברגע שהיובש ירגע תחזרי לשגרת טיפול רגילה .
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עוד משהן קטן..
מממ09/12/2012ויש לכן מייבש להמליץ לי.עליו? משהו חזק שעובד? אז במקום לחות לשים בלילה את הבפנטן פלוס? הוא די שמנוני... אני ממש מפחדת שיוציא לי עוד פצעים...
אני משתמשת בסבון רימונים של קראט או דבש של כריסטינה... לסירוגין כזה..
עדיף להפסייק בתקופה של היובש אני מניחה...
יש לי גם עןד סבון עדין יותר של כריסטינה קלינזינג ג'ל
אם יש לכן המלצות לדברים ספציפיים אני אשמח ואני אזמין עוד מחר מהקוסמטיקאיתת בכל מליר...
גם הקרם לקתית הזה שמיכל אמרה להבהרה.. ככה קןראים לו? או שזה הולך לפי חברה??
תודה רבה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
מממ20/12/2012תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)