מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התייעצותבריטני ספירס20/01/2013
אני עוד מעט בת 25 . מידי שנה אני מרגישה שעור פניי מתבגר !! המרקם עור שונה ועם הזמן גם קמטי הבעה מצטרפים. רציתי לדעת אם שימוש בסרום הצערה ובנוסף גם תמצית נעורים (שמתחיל להיות טרנד במותגי קוסמטיקה) יועילו או יעשו נזק?
אני לא רוצה להראות כמו מישהי עם ״אשליה לצעירה״ שנשים בנות 40 משתמשות בזה ויש להן מן אשליה בפנים אבל קולטים את גילן. אני באמת תוהה מה לא בסדר, חוץ מהעישון שבאמת נורא קשה להגמל ואני רק רוצה לפחות להשתדל להפחית, אני משתדלת להקפיד על שגרת ניקיון ולחות, הגנה, ספורט, תזונה. משתדלת...
השאלה אם זה בסדר להשתמש במוצרים הללו? לא ייגרם נזק? שאולי האשליה הזאת תגרום דווקא למראה בוגר יותר ? ״מנסה להראות צעירה ...ובוגרת״ ועוד אני צעירה בעצמי. הרי קולטים נשים שעשו ניתוחים ודברים בפנים, אז לפחות שיהיה טבעי. ומה בעצם הפעולה של כל התכשירים האלו להצערה על העור? או אילו לפחות שנמכרים במאות שקלים וכותבים ברשת שזה ״עשה אותי צעירה אבל החזיר אותי לתקופה שהייתי מכוערת״ זה לפחות מה שקראתי אצל בלוגרית בבלוג שלה על מוצר שמכרה לחברת קוסמטיקה .
ומה קורה לעור הפנים בדיוק כשהוא מזדקן? איך אפשר לראות מישהי בת 19 יפה ובגיל 20 רואים שהיא השתנתה, שאין לה כמובן קמטים בפנים אבל המרקם של העור שונה... איך זה נקרא בדיוק אצלכם בלימודי קוסמטיקה הסוג בגרות הזאת? כי זה מה שקרה לי בגיל 20. ואיך מונעים את זה? ואיך מתקנים?
בעיה חמורה שיש לי הוא הקול. מעישון מיד התחיל להשתנות ועם הזמן נעשה יותר גרוע. הוא נהיה עבה מאוד, בוגר מאוד! יחסית לגילי וצרוד. יש איזו משקה שיכול להקל על הצרידות? חוץ מהפחתה בעישון, יש משהו נגד הקול? למה יש תעשייה שלמה של קוסמטיקה לפנים אבל אף אחד לא יצר משהו לכאלו שהשיחה בטלפון היא חוויה לא נעימה עבורן?!
מיואשת... ):
למה יש רק ניתוח אחד קטן (ויקר) לקול כשלעור הפנים יש מדפים שלמים של מוצרים? אולי יש משהו שאני לא יודעת שיכול להועיל לקול? מעבר להפחתה שאני עובדת על זה ...
יש גם כאלו שמעולם לא עישנו והקול שונה. באמת לא מבינה למה לא עשו משהו עם זה , זה יכול להיות סטארט אפ מצליח. הזכויות שמורות לי ! (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות - תגובה
מיכל גולן21/01/2013היי בריטני,
לגבי הקול לצערי אין לי לתת לך מענה.
לגבי המוצרים שציינת אני לא מכירה :(
אבל,
בשוק שלנו יש המון מוצרים שיכולים לעזור ואף לעודד את חידוש העור.
אכן שימוש מוקדם מונע ומאט את הזדקנות העור. שימוש מוקדם יעזור לך למזער נזקים של העור .
שימוש נכון ולא מוגזם יכול לגרום לעור שלך להראות בריא, זוהר וטוב יותר.
ע"מ להמליץ לך על מוצר זה או אחר קשה כיון שאני לא רואה את עור פנייך.
המלצה ככה שלא תגרום נזק והיא תמיד טובה ויעילה היא שימוש בחומצה לקטית 10% אשר תשפר לך מעט את העור (המיוחד שאת מעשנת) .
שימוש בקרם עיניים יכול להיות טוב, קרם הגנה חובה :)!
אשמח לעזור ולענות,
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)