מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריטין Aדנה27/01/2013
שלום.
אני משתמש במשחה ריטין A ע"י המלצה של רופאת עור.
אני משתמשת במשכה כשבועיים והמשחה גורמת לי ליובש בעור והפצעים יוצאים החוצה והפנים שלי אדומות באיזור.
היובש נגרם לי לאחר שטיפת הפנים בבוקר כדי להוריד את המשחה מהפנים.
מה אפשר לעשות לגבי היובש והאם האדמומיות שקיימת לי בפנים היא הגיונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריטין A - תגובה
אורית בן יהודה27/01/2013היי דנה,
שימוש ברטין A יש להתחיל בהדרגה לילה כן ולילה לא למשך כשבוע ובמידה והעור אינו מגורה ניתן לעבור לשימוש קבוע.
ככל הנראה לא הסבירו לך את חשיבות ההדרגתיות ולכן העור מגורה מידי , דבר שגורם להתפרצות הפצעים. בעור שמן ואקנתי חשוב מאוד לשמור על איזון.
ממליצה לך להפסיק למספר ימים את הטיפול . לרכוש בבית המרקחת משחה הנקראת "בפנטן פלוס" ולמרוח עד שהעור ירגע.
רק אז תוכלי לחזור לשימוש כפי שהסברתי ובכל מקרה של גירוי הפסיקי תני לעור להרגע ואז חיזרי לשימוש בתכשיר.
עם הזמן העור מתרגל לחומרים פעילים.
בהצלחה, אורית בן יהודה
קוסמטיקאית רפואית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה...
דנה28/01/2013קודם כל תודה רבה על תשובתך המהירה והמפורטת.
אפשר רק תשובה לגבי היובש בעור לאחר השימוש במשחה??
אני מתבאסת נורא מלחזור שוב להשתמש במשכה בגלל היובש החיצוני הנוראי שניראה לאחר שימוש התחלתי במישכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה... - תגובה
אורית בן יהודה29/01/2013היי דנה.
מירחי את הבפנטן פלוס , העור ירגע ותאים מתים מהקילוף העודף ינשרו במיוחד לאחר מקלחת . יקח לפחות שלושה ימים להרגעה מלאה.
כשהעור ירגע כתבי לי ואדריך אותך איך לא להגיע למצב הזה שוב.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)