ריטין A

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריטין A
    דנה
    27/01/2013

שלום.

אני משתמש במשחה ריטין A ע"י המלצה של רופאת עור.

אני משתמשת במשכה כשבועיים והמשחה גורמת לי ליובש בעור והפצעים יוצאים החוצה והפנים שלי אדומות באיזור.

היובש נגרם לי לאחר שטיפת הפנים בבוקר כדי להוריד את המשחה מהפנים.
    מה אפשר לעשות לגבי היובש והאם האדמומיות שקיימת לי בפנים היא הגיונית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריטין A

הוספת תגובה

• ריטין A - תגובה

אורית בן יהודה
    27/01/2013

היי דנה,
    שימוש ברטין A יש להתחיל בהדרגה לילה כן ולילה לא למשך כשבוע ובמידה והעור אינו מגורה ניתן לעבור לשימוש קבוע.
    ככל הנראה לא הסבירו לך את חשיבות ההדרגתיות ולכן העור מגורה מידי , דבר שגורם להתפרצות הפצעים. בעור שמן ואקנתי חשוב מאוד לשמור על איזון.
    ממליצה לך להפסיק למספר ימים את הטיפול . לרכוש בבית המרקחת משחה הנקראת "בפנטן פלוס" ולמרוח עד שהעור ירגע.
    רק אז תוכלי לחזור לשימוש כפי שהסברתי ובכל מקרה של גירוי הפסיקי תני לעור להרגע ואז חיזרי לשימוש בתכשיר.
    עם הזמן העור מתרגל לחומרים פעילים.
    בהצלחה, אורית בן יהודה
    קוסמטיקאית רפואית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה...

דנה
    28/01/2013

קודם כל תודה רבה על תשובתך המהירה והמפורטת.

אפשר רק תשובה לגבי היובש בעור לאחר השימוש במשחה??
    אני מתבאסת נורא מלחזור שוב להשתמש במשכה בגלל היובש החיצוני הנוראי שניראה לאחר שימוש התחלתי במישכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה... - תגובה

אורית בן יהודה
    29/01/2013

היי דנה.
    מירחי את הבפנטן פלוס , העור ירגע ותאים מתים מהקילוף העודף ינשרו במיוחד לאחר מקלחת . יקח לפחות שלושה ימים להרגעה מלאה.
    כשהעור ירגע כתבי לי ואדריך אותך איך לא להגיע למצב הזה שוב.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו