מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שימוש נכון בריטין Aאורית בן יהודה05/02/2013
שלום אורית :)
לאחר שימוש הבפנטן פלוס העור נרגע.
אשמח לשמוע איך להשתמש נכון במשחה ריטין A ואיך להימנע מהיובש.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריטין A - תגובה
אורית בן יהודה06/02/2013היי דנה, אני שמחה לשמוע שהעור נרגע:)
כדי לא להגיע לגירוי ייתר בחומרים פעילים כגון רטיןA (נכון גם לגבי חומרים קרטוליטים אחרים :חומצה גליקולית, אזלאית ועוד) יש לשמור על הדרגתיות בשימוש , ככל שהזמו עובר העור יתרגל ותוכלי להשתמש בחומר לעיתים קרובות יותר ואף בכמות גדולה יותר.
התחילי בשימוש לסירוגין לילה כן לילה לא(במידה ויש גירוי גם כך השתמשי לילה כן שני לילות לא) מרחי כמות קטנה מאוד, המשיכי כך שבוע עד שבועיים לפני שאת עוברת לטיפול יומיומי.
בכל מקרה של גירוי בכל שלבי הטיפול ,הפסיקי ומרחי בפנטן להרגעה וחזרי לשימוש סדיר.
חשוב לציין שכל עור מגיב אחרת לכן את צריכה להשתמש בעצותי בשיטת ניסוי וטעיה עד שתמצאי את המינון הנכון עבורך.
ממליצה לך לא להשתמש זמן רב מידי ברטין A בלבד , אלה לשלב טיפול בחומצות עם רטין A וזאת משום שרטין A עם כל סגולותיו בשימוש ממושך עלול ליצור עור אדמומי עם נימי דם בולטים. האדמומיות תחלוף עם הפסקת הטיפול אך נימי הדם ישארו.
בהצלחה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שוב...
דנה13/02/2013שאלה אחרונה בהחלט בנושא :).
אני לא יודעת עם אמרתי אבל הפצעים שיש לי הם פצעים פנימיים וכאשר אני משתמשת במשחה הפצעים יוצאים החוצה.
השאלה שלי האם השימוש במשחה בסופו של דבר יגרום לפצעים לא לצאת אוו שאני אצטרך שימוש במשחה כל כמה חודשים כאשר הם יוצאים שוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שוב... - תגובה
אורית בן יהודה14/02/2013היי,
שימוש ברטין עלול לגרום בתחילה להתפרתות הפצעים הפנימיים,
זהו חלק מתהליך הריפוי .
במידה ויש נקודות שחורות ממולץ לשלב טיפול פנים כדי לקדם את החלמת העור, חשוב לידע את הקוסמטיקאית
המטפלת.
איני יכולה לומר לך כמה זמן תדרשי לטפל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)