שימוש נכון בריטין A

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש נכון בריטין A
    אורית בן יהודה
    05/02/2013

שלום אורית :)

לאחר שימוש הבפנטן פלוס העור נרגע.
    אשמח לשמוע איך להשתמש נכון במשחה ריטין A ואיך להימנע מהיובש.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שימוש נכון בריטין A

הוספת תגובה

• ריטין A - תגובה

אורית בן יהודה
    06/02/2013

היי דנה, אני שמחה לשמוע שהעור נרגע:)
    כדי לא להגיע לגירוי ייתר בחומרים פעילים כגון רטיןA (נכון גם לגבי חומרים קרטוליטים אחרים :חומצה גליקולית, אזלאית ועוד) יש לשמור על הדרגתיות בשימוש , ככל שהזמו עובר העור יתרגל ותוכלי להשתמש בחומר לעיתים קרובות יותר ואף בכמות גדולה יותר.
    התחילי בשימוש לסירוגין לילה כן לילה לא(במידה ויש גירוי גם כך השתמשי לילה כן שני לילות לא) מרחי כמות קטנה מאוד, המשיכי כך שבוע עד שבועיים לפני שאת עוברת לטיפול יומיומי.
    בכל מקרה של גירוי בכל שלבי הטיפול ,הפסיקי ומרחי בפנטן להרגעה וחזרי לשימוש סדיר.
    חשוב לציין שכל עור מגיב אחרת לכן את צריכה להשתמש בעצותי בשיטת ניסוי וטעיה עד שתמצאי את המינון הנכון עבורך.
    ממליצה לך לא להשתמש זמן רב מידי ברטין A בלבד , אלה לשלב טיפול בחומצות עם רטין A וזאת משום שרטין A עם כל סגולותיו בשימוש ממושך עלול ליצור עור אדמומי עם נימי דם בולטים. האדמומיות תחלוף עם הפסקת הטיפול אך נימי הדם ישארו.
    בהצלחה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שוב...

דנה
    13/02/2013

שאלה אחרונה בהחלט בנושא :).
    אני לא יודעת עם אמרתי אבל הפצעים שיש לי הם פצעים פנימיים וכאשר אני משתמשת במשחה הפצעים יוצאים החוצה.

השאלה שלי האם השימוש במשחה בסופו של דבר יגרום לפצעים לא לצאת אוו שאני אצטרך שימוש במשחה כל כמה חודשים כאשר הם יוצאים שוב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שוב... - תגובה

אורית בן יהודה
    14/02/2013

היי,
    שימוש ברטין עלול לגרום בתחילה להתפרתות הפצעים הפנימיים,
    זהו חלק מתהליך הריפוי .
    במידה ויש נקודות שחורות ממולץ לשלב טיפול פנים כדי לקדם את החלמת העור, חשוב לידע את הקוסמטיקאית
    המטפלת.
    איני יכולה לומר לך כמה זמן תדרשי לטפל.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו