טיפול נכון בעור שמן עם נטייה לפצעים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול נכון בעור שמן עם נטייה לפצעים
    גלי
    19/02/2013

שלום רב,
    אני בת 34, יש לי עור שמן באיזור הT שנוטה לפצעים ואדמומיות, עם זאת במצח נראה שיש דווקא יובש והאמת יש כבר קמטים רוחביים נראים לעין שמאוד מבאסים אותי. בגיל ההתבגרות היו לי לא מעט פצעי בגרות (בעיקר באיזור הסנטר). בהמלצת רופא עור טופלתי בגיל 24 בראקוטן במשך חצי שנה. התרופה אכן עשתה את שלה והפצעים נעלמו כמעט לגמרי. היום אני על גלולות כך שזה גם מסייע המון במניעת הופעת הפצעים, אני גם משתדלת להשתמש במוצרים של ד"ר כדיר לעור שמן. בשנתיים האחרונות הלכתי לקוסמטיקאית אחת לחודש בתקווה שזה יסייע למראה עור טוב יותר, טיפול בשחורים, פילינג עדין וכו'. הטיפולים היו בסדר, לא שראיתי שינוי מהותי אבל היה נחמד, בטיפולים האחרונים הופיעו לי הרבה פצעים על הפנים בכל פעם לאחר טיפול אז הפסקתי לבקר אצל הקוסמטיקאית הנ"ל. שאלתי היא כל כמה זמן באמת מומלץ ללכת לביקור אצל הקוסמטיקאית בהתחשב בעור שלי (אני לא רוצה לגרות אותו יותר מידי)? כמו כן, שמעתי שיש מוצר בשם רטין a שרק רופאי עור רושמים, למה ולמי הוא מיועד?

המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול נכון בעור שמן עם נטייה לפצעים - תגובה

אורית בן יהודה
    19/02/2013

היי דנה, ברוכה הבאה לפורום.
    שאלה: האם באזור הסובל מאדמומיות ופצעונים מופיע לפעמים יובש/ קשקשת למשל בצידי האף או הסנטר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

גלי
    19/02/2013

היי ,

רק אם השתמשתי בתכשיר שמייבש פצעים אז יופיע מעט יובש, אבל ככה באופן כללי אין יובש במקום שיוצאים פצעים, האיזור די שומני. בצידי האף לעיתים יש יובש מעורבב עם שומני אך לא קיצוני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנראה עור שמן סבוראי

אורית בן יהודה
    19/02/2013

הי דנה,
    סברתי כך לכן שאלתי
    לפי תאורך העור שלך סובל מסבוראה שמנה, מעיד על כך היובש המופיע לך בצידי האף
    מעורב בשומן.
    לכן לא מומלצים לך טיפולים עם חומרים פעילים בטח לא רטין A.
    צדקת כשכתבת שהטיפול צריך להיות לא מגרה.
    טיפול בעור כזה צריך להיות מבוסס על חומרים אטיספטיים ומרגיעים.
    אבחנה מדוייקת תוכלי לקבל אצל גורם מקצועי
    פנים מול פנים.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אורית, מה לגבי ביקורים אצל

גלי
    19/02/2013

קוסמטיקאית?
    האם אחת לחודש באמת מגרה יותר מידי את העור?
    הקוסמטיקאית שטיפלה בי אבחנה את עורי כשמן וזהו, היא אומנם השתמשה בחומרים מרגיעים אך כנראה ניקוי הפנים שכלל לחיצות על העור להוצאת השחורים כל חודש היה יותר מידי בשביל העור.
    ושאלה נוספת, האם נכון עבורי להשתמש בקרם לחות המיועד לעור שמן? כי זה כרגע מה שיש לי.

המון תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אורית, מה לגבי ביקורים אצל - תגובה

אורית בן יהודה
    26/02/2013

גלי,
    איני יכולה לענות לך על גבי הפורום .
    גשי לגורם מקצועי.
    המון בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו