כתמים בעור כתוצאה מטיפול פנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתמים בעור כתוצאה מטיפול פנים
    שירן
    20/02/2013

שלום רב,
    לפני כחודשיים וחצי החלטתי לפנק את עצמי בטיפול פנים, הלכתי למכון קוסמטיקה בירושלים והקוסמטיקאית החלה בעבודתה.
    היא מרחה לי קרם כלשהו על הפנים, הוסיפה טיפות של נוזל כלשהו ועטפה את פניי בניילון נצמד. לאחר מספר דקות הוסיפה מגבת ספוגה במים חמים.
    הרגשתי שהפנים מתחילות לשרוף, הרגשתי שהן מאדימות ואמרתי לה זאת. לאחר מספר רגעים היא הורידה הכל והחלה בהוצאת השחורים.
    לאחר הטיפול היא החלה למרוח קרם לחות כלשהו אך הוא שרף לי מאוד, הרגשתי כאילו היא משתמשת במבער ולא יכולתי להמשיך בטיפול. כל קרם שניסתי למרוח על פני שרף ולא יכולתי להמשיך. היא הורידה את כל החומרים והחלה לנקות את פניי במים קרים, כסתה את פניי ברטיות קרות והמתינה שהאדמומיות תעבור.
    יצאתי מטיפול הפנים אדומה ושורפת, לא יכולתי להתאפר ואפילו כששטפתי את הפנים שרף לי.
    האדמומיות הייתה נוראית גם כעבור מספר ימים, העור התחיל להתקלף והרגשתי נורא. הקוסמטיקאית טענה כי מדובר בפילינג עמוק וכי יש נשים שמבקשות לעשות את הטיפול כדי לחדש את העור. הסברתי כי הגעתי עם פנים נקיות ומושלמות וכי הטיפול היה לפינוק והחדרות לחות בלבד.
    בעלת המכון התערבה ונסתה לעזור ככל יכולה, היא היתה בקשר רציף איתי וביקשה לראות אותי מספר פעמים, נתנה לי משחות שונות וסרומים להבהרה.
    כיום, חודשיים וחצי אחרי הטיפול, נותרתי עם כתם גדול על הלחי שלא ניתן להסתיר גם עם איפור. ברצוני לציין כי הוא התבהר במהלך הזמן וכי חלק מהכתמים עברו לחלוטין.
    ועכשיו לשאלות:
    1. האם יש באפשרותי לתבוע את המכון? מהו ההליך?
    2. קיבלתי ממנה קרם לקטיק, אותו היא ביקשה שאמרח כל לילה לפני השינה על כל הפנים. האם להשתמש בקרם כפי שביקשה?

תודה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כתמים בעור כתוצאה מטיפול פנים - תגובה

מיכל גולן
    25/02/2013

היי שירן,

צר לי לשמוע את מה שקרה.
    חבל מאוד שאין תיאום ציפיות וחוסר הקשבה של הקוסמטיקאית ללקוחה.
    הכתם אדום? חום?

מרחי את הלקטית כל ערב. בקשי מהקוסמטיקאית חומר הנקר מדכא מלנין, תבקשי ממנה הנחיות (כיון שאיני רואה את הכתם) .
    ככל הניראה הוא יעבור לך עם עוד קצת סבלנות.
    אל תשכחי חובה חובה מקדם הגנה !!!

צלמי את פניך. ככה תוכלי גם לבחון כעבור חודש אם חל שיפור.
    עדכני אותי , אשמח לעזור

חג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתמים בעור כתוצאה מטיפול פנים - תגובה - תגובה

אורית בן יהודה
    25/02/2013

הי שירן,
    צר לי לשמוע.
    מציעה לך במקרה כזה לא להסתפק בקרם לקטיק להבהרה.
    ככל הנראה נגרמה לך פוסט טראומה מפילינג וההעור הוצף במלנין, במקרה כזה
    מומלץ להגשת לרופא עור לבקש מרשם למשחת קליגמן המכילה רטין A, הידרוקינון, הידרוקורטיזון וחומצה קוג'ית .
    הרופא שיראה אותך יחליט על מינוני החומרים הפעילים לפי ראות עיניו.השימוש בקליגמן מומלץ לזמן קצר מייד לאחר פיגמנטציה פוסט טראמטית מיד לאחר הופעת הכתם , שימוש נכון (בקשי הדרכה מהרופא לשימוש הדרגתי) יביא להבהרה ועד להעלמת הכתם מאחר ופיגמנטציה טריה. הזהרי משמש הרבה קרם הגנה.
    לא מומלץ לשימוש לזמן ארוך. כשהעור יחזור לעצמו תוכלי להשתמש בקרם הלקטיק.
    בהצלחה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ותמונות

שירן
    26/02/2013

תודה רבה על התשובות, אקבע בקרוב תור לרופא עור ונראה מה הוא אומר..
    בנוגע לצבע הכתם, כרגע הוא חום, מה המשמעות? אני גם מצרפת שתי תמונות, האחתצולמה יום לאחר טיפול הפנים והשניה היא תמונה נוכחית.
    מה דעתכן? ומה בנוגע לתביעה? האם לדעתכן יש לי עילה?
    תודה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ותמונות - תגובה

אורית בן יהודה
    26/02/2013

היי שירו,
    ראיתי את התמונה .עם הטיפול שהמלצתי לך עליו הכתם יתבהר .
    צבע חום משמעותו הצפה של פיגמנטים והטיפול שהומלץ לך יתקן את המצב שגם כך אינו נורא.
    תביעות משפטיות יגרמו לך להרבה עוגמת נפש ומתחים מיותרים, מה גם שהתופעה ניתנת לטיפול בקלות. לדעתי התרכזי בתיקון המצב והכל יחזור לקדמותו
    המון בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו