כוויות בפנים לאחר חודשיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כוויות בפנים לאחר חודשיים
    טליה
    02/03/2013

שלום רב, לפני כחודשיים הסרתי שיער בשעווה באיזור הפנים, האיזור מתחת לעיניים, ולאחר מכן האיזור הפך מגורה ואדמומי עם פצעונים, ניסיתי למרוח כל מיני דברים כדי להרגיע וביניהם שמן אתרי לבנדר, לאחר יומיים, שרק החריף את החום בפנים, הם פשוט בערו לי ולצערי שטפתי את הפנים רק אחרי שתיי דקות לערך ולא מיד והשמן יצר לי מעין כוויות ללא שלפוחיות בלחיים, ומעליהן נוצרו גלדים שלימים התרפאו לאחר ביקור אצל רופא עור במתן בטאקורטן ג'י משחה סטרואידית 10 ימים,הגדלים התרפאו לאחר 5 ימים כעת העור נותר אדמומי, מעין כתמים אדומים מלווים בפצעונים וכתמים מעט כהים, ובחלק מהאיזורים העור ניראה בהיר יותר, אני חוששת שזו צלקת ואני נאלצת להשתמש במייק אפ, זה נורא מטריד אותי.. האם ייתכן שזה יחלוף עם הזמן? אני לא נחשפת לשמש בכלל..עליי לציין שהעור התקלף כמה פעמים מאז ואני משתמשת כעת במשחה על בסיס פוליגונום שריפא את היובש אך הכתמים והאודם לא חולפים :( ועוד שאלה,העור עודנו מאדים מאוד וחם, מדוע?... מה אפשר למרוח כדי להעלים את האודם הזה? זה ממש מסתכל כי כבר עברו חודשיים (אני בת 24).. תודה רבה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כוויות בפנים לאחר חודשיים - תגובה

אורית בן יהודה
    16/03/2013

הי טליה,
    מצטערת לשמוע על המקרה המצער.לדעתי את צריכה לגשת שוב לרופא
    שטיפל בך הוא ידע הכי טוב להתאים לך טיפול הוא מכיר את המקרה מתחילתו.
    החלמה מהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו