שלום, שיער בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום, שיער בפנים
    mmm
    15/03/2013

שלום יש לי שיער פלומטתי בפנים שמאד מפריע לי.. במיוחד בגלל שאני תמיד מתאפרת הוא מאד בולט תחת המייקאפ (בלי איפור דווקא לא)
    אני מצעסקת בכל תחום הקוסמטיקה ותמיד נשים באות ומסירות שיער מהפנים, בין פלומתי ובין עבה וקשה.. השטלה הנשאלה שגם אותי החלה להטריד. האם נכונה השמועה שאם מסירים את השיער הפלומתי יבוא ויצמח שיער עבה יותר?!
    אם מסירים מאזור הסנטר הוא נהיה קוצני? וכמובן רק עם שעווה פעם בחודשיים בערך כי גם יוצא לי פצעים אחרי זה אני מעדיפה כמה שיותר לדחות את השעווה...
    אני משתמשת תמיד בשעווה של הלן אלסטו מתקלפת קרם לבן..

כשאני עושה את אזור הפאות אני לא מסוגלת להשאיר כלום מסביב אז אני פשוט מוציאה הכל

אשמח לתשובה תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום, שיער בפנים

הוספת תגובה

• מקפיצה

mmm
    03/04/2013

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום, שיער בפנים - תגובה

אורית בן יהודה
    04/04/2013

שלום לך ברוכה הבאה לפורום.

ישנן נשים שמריטת שיער בפנים תגביר את השיעור במיוחד באזורים הורמונליים .

תלוי בגיל ובמצב ההורמונלי.

אני אישית ממליצה באזור הסנטר ומתחתיו לעבור טיפולי אפילציה- מחט חשמלית, זהו אזור הורמונלי מובהק.

כל עוד את מורטת בשעווה אמליץ לך למניעת הפצעונים (דלקת זקיק השערה) לאחר מריטת השיער בשעווה להשתמש בספירט סליציל 3 אחוז - ניתן לרכוש בכל בית מרקחת.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

mmm
    05/04/2013

מקווה שיעזור!
    יש לך המלצה באיזור ירושלים על מישהי טובה לאפילציה?
    העור שלי מקבל צלקות מאד בקלות וכל כתם של פצע נשאר לי חודש-חודשיים על העור
    כך שאני חייבת מישהי מקצועית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה - תגובה

אורית בן יהודה
    11/04/2013

לצערי לא מכירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו