מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחייםקים05/04/2013
שלום דר. בשנה האחרונה הבחנתי שהופיעו לי קמטוטים סדקים בעור בלחיים. בשתי הלחיים על כל הלחי ממש עד לעיניים. אני מורחת קרמים אבל זה לא עוזר. המצב רק מחמיר והקמטוטים סדקים הללו ממשיכים להופיע ממש לא נעלמים אלא להיפך רק מחמירים.העור ממש סדוק כזה ומחוספס. מה זה למה זה ומה ניתן לעשות בכדי להעלימם? או לפחות שלא יחמיר? קניתי מזו רולר האם זה יכול לעזור ? תודה רבה. אני בת 26.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחיים - תגובה
מיכל גולן05/04/2013היי קים,
ראשית אני לא יודעת אילו קרמים את משתמשת.
יש קרמים על חומצות שיכולים ממש לשפר את מרקם העור ולחדש אותו.
אלו קרמים את משתמשת?
רולר יכול לעזור לך מאוד.
אבל במקביל לבית לעשות גם במכון . לעשות אפילו פוטורג'בונישיין, לעבוד על החדרת לחות.
כמה שיותר שיקום העור ע"מ לעודד חידוש תאים קבלת לחות ולמנוע נזק לעתיד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
קים07/04/2013תודה רבה, אני משתמשת בקרם של קלרינס ודקלאור + שמנים של קלרינס ודקלאור שמיועדים לעור יבש. לאחרונה התחלתי לעשות גם עם המזו רולר בשימוש עם הקרמים והשמנים שציינתי. אשמח לדעת אילו קרמים יש על בסיס חומצות שיכול להועיל ואיך לעשות נחדרת לחות יותר אינטנסיבית לעור. אגב העור שלי די רגיש אז צריכים להיות מוצרים שמתאימים גם לעור רגיש. תודה רבה שוב :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
מיכל גולן07/04/2013הייתי ממליצה לך להתחיל עם קרם חומצה לקטית 10%
עם המזו הייתי ממליצה לך (או לאחר שימושו) קרם על בסיס פפטידים
בהצלחה מתוקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)