טיפול בעור מעורב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בעור מעורב
    סיגל
    20/04/2013

האם שמעתם על חברת פורמולה ph, ועל קוסמודרם/רפיניטי שלושתם מציינות שאופן הפעילות עם החומצות שונה מחברות אחרות, ממליצות על המוצרים?
    רק אחרי קריאה אני מבינה עד כמה יש קשר בין רמת החומציות של הפילינג לתוצאה שיתן, לדעתי חשוב שלקוחות פרטיים ידעו ולא סתם יקנו מוצרים בהרבה כסף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בעור מעורב

הוספת תגובה

• טיפול בעור מעורב - תגובה

מיכל גולן
    20/04/2013

היי סיגל ,
    מה בעצם שאלתך ?
    את פרטית ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוצרים לחידוש העור

סיגל
    20/04/2013

כן אני לקוחה פרטית סוג עורי מעורב חסר לו לחותלא שומן,יש לי סימנים אדומים מפצעים שעברו ורציתי לשאול אם אתן מכירות את חברת פורמולה ph וממליצות, חברת קוסמודרם?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוצרים לחידוש העור - תגובה

מיכל גולן
    21/04/2013

סיגל,
    כן מכירה את שניהם ויש עוד מספר חברות שעובדות עם חומצות ויכולות לווסת לך את השומן ולגרום לחידוש העור .
    כמובן שצריך לבחון טוב את העור ולתת את החומר הנכון .

כולם חברות מעולות ומתן מענה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו