מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הגנה מפני השמשענבל21/04/2013
שלום,
יש לי עור בעייתי בעיקר בעונות הקיץ ובחילופי מעבר, העניין הוא שאני בת 28 ויש לי עור כמו של זקנה. מהן הפתרונות עבורי? אני משתמשת בקרם הגנה בפנים וגם בגוף .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגנה מפני השמש - תגובה
מיכל גולן21/04/2013היי ענבל,
מה זה עור כמו של "זקנה" ? ;) חחח
קרם הגנה חשוב ! מקווה שאת מפרידה בין הקרם לפנים ולגוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבוראה
אורית בן יהודה22/04/2013היי ענבל ,
לאור מה שכתבתיתכן הבעיה יתכן ואת סבלת מסבוראה, ישנה סבוראה שמנה המאפיינת אנשים עם עור שמן וסבוראה יבשה המופיעה בעור יבש.
בכל מקרה סבוראה היא קשקשת והמראה הוא יבש עם קילופים היתכן כי זהו המצב?
סבוראה מופיעה בעונות מעבר ובתקופות לחץ ועוד.
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעור פנים
מעין23/04/2013בוודאי שאני מפרידה בין קרם פנים לקרם גוף.
וכן העור שלי יבש ולכן מראה הפנים שלי "זקן" (בסנטר ובצדדי האף) קשקשת מופיעה לי בקרקפת .
אני מכירה את המושג סבוריאה האם יש פתרון?
זה מאוד לא נעים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעור פנים - תגובה
מיכל גולן23/04/2013בטח שיש!!
יש קרמים מעולים שיכולים לתת מענה בתקופת "ההתפרצות" ולשמור על איזון
יש קרם לסבוריאה מעולה של חברת אקסיוונס ודרמלוסופי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממש מבינה על מה את מדברת
עינת23/04/2013גם אני סבלתי מיובש בעור, קרמים וסרומים שונים לא ממש פתרו את הבעיה, זה החמיר במיוחד בעונות המעבר (כשיש גם יובש בחוץ). בכל אופן תזונה יכולה מאוד להשפיע על מצב עור הפנים, התחלתי לאכול אוכל מזין ובריא (דגנים מלאים, קטניות, המון ירקות), אני משתמשת בסקין סייבר של מורז שמיועדת למצבים של עור מגורה היא גם על בסיס טבעי, ומקפידה לשתות המון המון מים - אני יכולה לומר לך שמצב העור השתפר פלאים :) ובלי שום קשר אני מרגישה הרבה יותר בריאה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבוראה
אורית בן יהודה23/04/2013היי, מעיין.
כפי שמיכל כתבה יש כיום טיפולים נפלאים , גשי לאישור ההבחנה ולקבלת טיפול .
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש עוד משהו
ויקה25/04/2013אני רואה שכבר הגיבו לך ואם זה בסדר אגיב גם כי אני מכירה את זה אישית
אני הייתי ביעוץ של נטורופתית כי העדפתי ללכת על משהו טבעי יותר והיא יעצה לי את פיקנוגנול שלסולגאר יש אותו למשל, זה נוגד חימצון ויש לו ויטמינים שממש טובים לעור ועושים אותו חיוני ונראה טוב, זה תורם ללחות גם. אני התחלתי להשתמש בזה במרץ ושמתי לב שיש שינוי לטובה כבר. אולי כדאי לך לבדוק את זה גם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)