טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, לפני שנתיים לערך עברתי 6 טיפולי פילינג להבהרה ובמשך כל לילה לפני השינה אני מורחת קרם להבהרה של רויאל קאר עד היום . אני לא מורחת קרם לילה. בגלל שאני מורחת קרם הבהרה. האם להמשיך להשתמש בקרם ההבהרה? ביום אני משתמשת בסרום וקרם לחות של קאמו קאמו תומס פטר.
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
היי צביה, הסרום הקאמו קאמו את יכולה להשתמש גם בשעות הבוקר. אם הגעת למצב של הבהרה טובה את יכולה להגיע לשימור. זה אומר: למרוח את הקרם הבהרה 3 פעמים בשבוע ובשאר הימים כל קרם אחר שתירצי ומתאים לרצונות/לעור שלך
אשמח לענות על כל שאלה נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד