קרם וניקה להסרת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרם וניקה להסרת שיער
    חנה בת 30
    25/04/2013

שלום

יש לי כמה שערות בלונדיניות חומות בסנטר

למרוט זה יוצר אצלי בעיה של שערה שצומחת פנימה ולכן לא עושה זאת יותר.

1. הרופא המליץ לי על משחת וניקה - קניתי ולא התחלתי להשתמש משום שלא ברור לי אם היא יעילה גם בלי למרוט (אולי רק לגזור מעט במספריים??? זה יעזור או יהרוס?)

2. דבר נוסף, האם אפליציה יוצרת חורים ? (פוחדת לנסות)

3. שאלה נוספת - האם מישהו שמע על בעיות שנוצרו כתוצאה משימוש במשחה ?

4. והאם וניקה יעילה גם לאזור הפטמות ?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרם וניקה להסרת שיער

הוספת תגובה

• קרם וניקה להסרת שיער - תגובה

אורית בן יהודה
    26/04/2013

הי חנה ברוכה הבאה לפורום.
    משחת (וניקה) רשומה לטיפול בשיעור יתר בפנים בלבד. המשחה מכילה אפלורניטין הידרוכסיכלוריד שהוא מעכב לא הפיך של אנזים שתפקידו מרכזי בגדילת השיער. ע"י עיכוב האנזים המשחה מאיטה את קצב צמיחת השיער ע"י קיצור שלב גדילת השערה, שלב האנגן. על כן, התכשיר אינו מסיר שיעור יתר אלא מאט את קצב גדילת השיער, מקטין את עובי השערה, כך שהשערות הופכות לפחות מסולסלות ופחות נראות. בטיפול בווניקה מקומי אין תופעות הלוואי של טיפול סיסטמי. התכשיר אושר לשימוש בפנים בלבד. שימוש באזורים נרחבים ירום לתופעות לוואי. תופעות לוואי נצפו בשימוש במשחה באזורים נרחבים לכן גם בפנים יש להזהר משימוש נרחב.
    . אני ממליצה עליה לאנשים מסויימים למשל בין טיפולי אפילציה להסרת שיער במיוחד אלו שאינם יכולים להגיע לעיתים קרובות.
    טיפול מקצועי באפילציה לא אמור להשאיר חורים.
    מקווה שעזרתי
    שבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו