יש נושא שממש מטריד אותי ואשמח לעזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש נושא שממש מטריד אותי ואשמח לעזרה
    שילת
    07/05/2013

אני סובלת מ-PCO (שחלות פוליציסטיות). בין היתר מתבטא בשיעור יתר. קראתי קצת על שיעור יתר בפנים ועל אפילציה שעוזרת. אבל מי עם שיער בבטן ובחזה? מישהי עשתה אפילציה שם?. ובאופן כללי- האם זה מומלץ? כמה זה באמת עוזר (כי הבנתי שאלו איזורים די הורמונליים)? יש טעם לשפוך על זה כסף? זה חוזר בהריונות או שינויים הורמונליים אחרים (כלומר כדאי להמתין?)?.
    תודה מראש!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אפילציה באזורים הורמונאלים

אורית בן יהודה
    08/05/2013

הי שילת.
    ברוכה הבאה לפורום.
    טיפול ע"י אפילציה באזורים הורמנאלים יעיל מאוד אם כי איטי יותר אצל בנות הסובלות משחלות פוליציסטיות שאינן יכולות לקבל טיפול הורמונאלי מסיבה כל שהיא.
    באם את מטופלת הורמונאלית הטיפול יגיב מהר יותר . מנסיון רב שנים התמדה בטיפול וסבלנות יביאו לתוצאות יפות.
    הריונות ושינויים הורמנאליים יש אצל כולן לא רק אצל הסובלות מPCO, אך מדובר בזקיקי שיער חדשים שנוצרים במצבים אלו(אלו לא זקיקי השיער שטופלו בהצלחה ע"י אפילציה)
    התעזרי באופטימיות .מצאי אפילטורית מיומנת וצאי לדרך.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו