טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 24 יש לי בסנטר נקודת חן עם שיער . אני מעוניינת להסיר שיער מאזור הפנים בSHR וכמובן גם מנקודת החן אבל בייעוץ אמרו לי שאסור להוריד שיער מנקודת החן בשיטה זו ובאופן כללי בשום שיטה מבין הלייזרים והקרני אור למיניהם ואני יכולה רק לגזור את השיער במידה ומפריע לי. מדובר בעניין אסתטי די בולט שמאוד מפריע לי.
הוצע לי לבדוק מול רופא עור אפשרות להסיר את נקודת החן.... רציתי לשאול , במידה ואסיר את נקודת החן האם אכן יפסיק לצמוח שיער באותו אזור? או שפשוט לאחר ההסרה של הנקודת חן יהיה מותר לבצע את טיפולי ההסרה על אותו אזור....
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום יעצו לך נכונה . אין להסיר שיער בקרן אור או ע"י אפילציה מנקודות חן. הסרה של נקודת חן עלולה להשאיר סימן היעצי עם פלסטיקאי לגבי התוצאה. במידה ומסירים את נקודת החן לעומק יחד עם זקיקי השיער לא יצמח שם שיער אך זאת לשיקול דעת הרופא המטפל . בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד