מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פילינגמירב28/06/2013
שלום,
הייתי אצל מספר קוסמטיקאיות בעברי והם אמרו לי לא לבצע טיפול פילינג בפניי. אני בת 47 עור נוטה ליבש עם מעט אדמומיות קומפרוז ועור דק ועדין. הקוסמטיקאית האחרונה שהלכתי אליה אמרה לי שבוודאי אני יכולה לבצע טיפול פילינג לא עמוק. רציתי לדעת האם אכן אפשרי למה חברותיי מזהירים אותי מכך וגם הקוסמקטיקאיות לשעבר כששאלתי אותם אמרו שרצוי שלא ואילו האחרונה אמרה שוודאי שאפשר וכיון שיש לי ליד העיניים ומטה קמטוטים קטנים ארוכים שכמעט ואינם נראים אמרה לי שפילינג יעזור שהם לא ייצאו החוצה ויבלטו. מבקשת תשובתכם. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פילינג - תגובה
אורית בן יהודה30/06/2013שלום מירב ברוכה באה לפורום.
פילינג שטחי ללא שפשוש לא ישיפיע לרע על מצב הקופרוז שלך.
יש להבין שהוסקולרים נמצאים הרבה מתחת לשכבה בה הקוסמטיקאית מתכוונת
לבצע פילינג שטחי קל .
ישנן קוסמטיאיות המבצעות פילינג ע"י שפשוף העור. פילינג כזה לא יטיב עם הקופרוז שלך לכן ככל הנראה הזהירו אותך.
פילינג שטחי הנעשה ע"י חומרים פעילים במריחה ללא שפשוף העור לא יזיק לקופרוז שלך.
מאחר ולא ראיתי אותך כל מה שכתבתי הוא לידע כללי .
חשוב שתאובחני נכונה ותטופלי ע"י קוסמטיקאית מנוסה.
בהצלחה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)