מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עור אפור אחרי גילוחאור20/08/2013
רציתי לדעת איך אפשר להעלים את העור האפור שנוצר אחרי גילוח באזור הפנים? זה מאוד לא נוח לי עם זה.. אפשר לעשות משהו? אני זוכר שקראתי איפשהו שמדובר בעור יבש שנוצר בגלל שמתגלחים הרבה.. אולי קרמים? פילינג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור אפור אחרי גילוח - תגובה
מיכל גולן21/08/2013היי,
אם העור יבש ניתן לטפל בו ע,י שימוש נכון בקרם מרגיע / קרם לחות שיתן קצת "חיים" לעור
פילינג לאחר גילוח ממש לא הייתי ממליצה - ישרוף מאוד , אם אם כן העור ניראה חסר "חיים" גם באיזור הלא מגולח
בברכה חג שמח ,
מיכל גולן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אור21/08/2013האמת שהוא לא כל כך יבש, אני פשוט רק רוצה להיפטר מהעור האפור שנשאר אחרי גילוח.. האם זה עור מת? יש לך רעיון איך להעלים את זה? לפני הצבא לא היה לי את זה.. בצבא הייתי צריך להתגלח בתדירות גבוהה ובגלל זה נוצר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
מיכל גולן21/08/2013אור
ממש קשה לי להבין במדוייק מה הבעיה,
העור לא יבש, אפרוריות ?!
אולי למרוח בלילה קרם טיפולי ...?
קשה להבין .. מצטערת :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצאתי תמונה של הבעיה
אור21/08/2013בדיוק כמו בתמונה, רק פחות אפור, זו מין חתימה כזאת שנשארת אחרי גילוח.. יש אפשר להעלים את זה? זה דוחה לדעתי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצאתי תמונה של הבעיה - תגובה
מיכל גולן21/08/2013ממש קשה לבחון במרחק הזה ובתמונה
מציעה לפנות לקוסמטיקאית שתבחן תחת זכוכית מגדלת :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)