התאמת תכשירי היגיינה לפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התאמת תכשירי היגיינה לפנים
    אני
    25/09/2013

שלום,

אני בת 23 וברצוני להתחיל להשתמש במוצרים לעור הפנים. העור שלי מעורב: גם שמן (הופעת שחורים) וגם לעיתים יבש מעט ומתקלף באזור ה-T. לאחרונה גם סבלתי מפריחה באזור הפנים ולכן עדיף שהמוצרים שבהם אשתמש יהיו היפואלרגנים. על אלו תכשירים תוכלי להמליץ לי אשר יתאימו לעור שלי?

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התאמת תכשירי היגיינה לפנים - תגובה

אורית בן יהודה
    25/09/2013

רומי שלום.
    נשמע לפי תאורך עורך מעורב עם סבוראה שמנה - קילופים באזור ה - T.
    איני יכולה להמליץ על טיפול מבלי לראותך.
    חשוב שתפני לאבחון מסודר להתאמת טיפול ותכשירים מותאמים לעורך
    ולאורך חייך.
    חג שמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביקור אצל קוסמטיקאית

אני
    28/09/2013

שלום,

הייתי אצל קוסמטיקאית שאבחנה כי אין לי סבוראה ושהעור שלי שומני ובגלל שלא טיפלתי בו זמן רב הנקבוביות התייבש כותוצאה מכך נהיו מעט קילופים. היא אמרה גם שאם זו סבוראה אז קשה לאבחן כי אולי זו רק ממש ההתחלה. בכל אופן היא המליצה לי למרוח קרם לחות של ג'יג'י עם אצות ים. האם זה בסדר לדעתך לפי ההבחנה שלה שאמרח את קרם לחות זה? והאם תוכלי כעת, לאחר ההבחנה, להתאים לי קרם שימנע את הופעת השחורים ויתאים לעורי? אני פשוט רוצה לשמוע כמה שיותר חוות דעת.

תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו