טיפול בעור עדין ושומני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בעור עדין ושומני
    גלית
    03/10/2013

שלום רב
    יש לי עור די מוזר, שומני , עם נטייה לנימי דם, ובנוסף נטייה לאדמומיות וקילופים בכל הפנים(מעין סוג של סבוריאה)
    הדיילת של קליניק המליצה לי על מסיכה של קליניק "אנטי בלמיש" לניקוי השחורים שיש לי על הפנים ולניקוי השומנים שמצטברים בנקבוביות זו מסיכה די חזקה והיא על בסיס חימר לבן. קניתי אותה והשתמשתי בה פעמיים בשבוע, היא לא צרבה או שרפה אך מרגישים שהיא די חזקה ובאמת מנקה את העור. קצת ייבשה את העור ואני מורחת אחריה מי פנים וקרם לחות סבוקלם.
    בנוסף אני משתמשת בסבון עדין של דוקטור עור ומי פנים ללא אלכוהול של ניוואה.

קראתי באיזה מקום שלעור אדמומי תמידי עם נטייה לקופרוז עדיף לא להשתמש בתכשירים על בסיס חימר האם זה נכון? והאם גם אסור להשתמש במי פנים עם אלכוהול?
    ומה בעניין של מי פנים סבוקלם (על בסיס חומצות אלפא הידרוקסיות) האם חומצות אלפא הידרוקסיות מומלצות לעור עם קופרוז או לא?
    אם כך, אילו מוצרים כן עדיף להשתמש לעור שומני אך עדין?

אשמח לתשובה!!
    תודה רבה והמשך ערב טוב !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בעור עדין ושומני

הוספת תגובה

• טיפול בעור עדין ושומני - תגובה

מיכל גולן
    04/10/2013

היי גלית,

יש תכשירים נפלאים לסבוראיה
    איני יודעת מה נתנה לך אותה דיילת, רק אל תשכחעי שהיא דיילת לא קוסמטיקאית פרא-רפואית ולא רופאת עור.

יכול להיות שבכללי המוצרים טובים .
    חומצות אלפא הידרוקסי טובות , כמובן תלוי בריכוז החומצה במוצר.
    לעור עדין עם קופרוז ועדין עדיף לא להשתמש יתר על המידה עם חומצות, ברמת העיקרון ין שום בעיה ... רק ל לחמם את העור מידיי זה מגביר את הקופרוז

בהצלחה,
    מיכל גולן :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו

גלית
    04/10/2013

תודה על התשובה.
    ומה לגבי מסיכות חימר לבן? זה בסדר? זה לא חריף מדי לקופרוז ולסבוריאה?

תודה רבה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ולגבי סבוריאה...

גלית
    04/10/2013

אלו תכשירים יש לסבוריאה?
    והאם את מתעסקת בתחום הזה בקליניקה שלך?
    תודה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ולגבי סבוריאה... - תגובה

מיכל גולן
    04/10/2013

גלית,

כן בקליניקה שלי יש מענה גם לסבוריאה. אשמח לעזור לך
    יותר תכשירים הביתה ע"מ לטפל בה במהלך היום

לא ידוע לי שום בעיה עם מסיכת חימר שאינה טובה לקופרוז , שוב השאלה מה עוד יש במסכה וכמובן כמה חמור הקופרוז :)

שבת מבורכת,
    מיכל גולן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו