מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תעודה ממשרד העבודהביאטריס21/10/2013
האם מספיק לקבל תעודה מבית הספר בלבד ללימודי קוסמטיקה או פדיקור רפואי או שחשובה התעודה מהתמ"ת?
בנוסף רציתי לשאול האם מישהו מכיר את יוליה אקדמי במרכז ללימודי פדיקור מניקור שם? האם ממולץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תעודה ממשרד העבודה - תגובה
אורית בן יהודה22/10/2013שלום ביאטריס.
לא מכירה את יוליה אקדמיק.
מספיקה תעודה העבודה ותעודה מבית הספר.
בהצלחה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעודה מבית הספר
בתי22/10/2013האם תעודה מבית הספר מספיקה בלבד לקורס מניקור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעודה מבית הספר - תגובה
אורית בן יהודה23/10/2013בית הספר יספק לך כל את התעודות הנדרשות לעבודה בסיום הלימודים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעודה
בתי24/10/2013אורית תודה רבה לך על ההיענות
השאלה שלי הייתה האם זה מספיק תעודה מבית הספר בלבד כאשר לומדים מניקור?
(אני מציינת שהם לא נותנים תעודה מהתמ"ת אלא תעודה מטעמם בלבד)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעודה - תגובה
אורית בן יהודה28/10/2013בטי שלום.
אני מציעה לך לברר האם יש צורך בתעודה נוספת
לדעתי כן! גם בפדיקור מניקור עובדים עם אנשים סכרתיים ועוד
כך שההכשרה צריכה להיות מקיפה.
בלימודי קוסמטיקה יש צורך גם בתעודה ממשלתית וגם בתעודה מטעם בית הספר!
ההגיון אומר שהדבר נכון גם לגבי מקצועות נלוים לקוסמטיקה .
אני מציעה לך ליצור קשר עם רישוי עסקים בעירך הם יוכלו לאמר לך
מה נדרש כדי לעבוד בצורה מסודרת וכחוק .
ברישוי עסקים בודקים הרבה פרמטרים כולל דרישות משרד הבריאות כבאות ועוד.
אני שמחה שאת אחראית מספיק כדי לבדוק מראש.
מקווה שעזרתי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)