שאלה לגבי מזותרפיה לפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי מזותרפיה לפנים
    לוני
    03/11/2013

שלום,
    רציתי לברר ולקבל תשובה מוסמכת לגבי טיפול מזותרפיה בזמן לקיחת הורמונים לטיפולי פוריות, האם זה מותר? האם כדאי לחכות עם המזותרפיה עד לאחר תקופת לקיחת ההורמונים או שאין קשר וזה לא "מתנגש" אחד בשני או פוגם באפקטיביות ההצלחה של אחד מהשניים?
    חשוב לי לקבל תשובה מוסמכת ובדוקה, ולכן אשמח אם תפני תכווני אותי למקום או קישור שיעזרו לי באופן מוסמך אם זה לא תחום התמחותך, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי מזותרפיה לפנים

הוספת תגובה

• שאלה לגבי מזותרפיה לפנים - תגובה

אורית בן יהודה
    05/11/2013

שלום לוני.
    האם הכוונה למזוטרפיה רפואית : הזקרת חומצה הילהרונית בפיזור נקודתי או לטיפול ברולר
    או בדרמפן
    הגורם להתחדשות העור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי המזותרפיה

לוני
    05/11/2013

היי אורית,
    מדובר במכשיר בעל מחטים קטנטנות, שהקוסמטיקאית מיצרת תעלות קטנטנות בעור ומחדירה את החומר. זו השיטה לדבריה, זה עונה לך על השאלה? אשמח לתשובה בהקדם, תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי המזותרפיה -פרקשנל

אורית בן יהודה
    06/11/2013

היי לוני.
    מזוטריפייה ע"י מזו רולר אפשרית בזמן טיפולי פריון, ודאי שלא משתמשים ברטינואידים.
    הערה- מה שמשפר את העור הוא יותר הפציעה המבוקרת הגורמת לחידוש קולגן פחות החדרת החומרים.
    שיטה טובה יותר היא ע"י מיכשור מתקדם כמו GLOOW פרקשנלי של חברת אנדימד מבוסס גלי רדיו ומתאים גם לעור כהה .הטיפול בGLOOW מחוררר את העור הצורה מקרוסקופית ובטוחה מאוד ויחד עם זה יוצר חימום עמוק בשכבה הפפילרית הנמצאת בדרמיס העמוק שכבהאלייה אי אפשר להגיע עם מחטים או פילינג,וזהו חידוש מדהים .
    חימום השכבה הפפילרית בונה עור חדש בנוסף לחירור העור המבוקר הטיפול נותן תוצאות מדהימות.

יחד עם זאת בזמן טיפולי פוריות הייתי בהחלט ממליצה לך להסתפק במזורולר.
    בהצלחה בכל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו