טיפול בצלקו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בצלקו
    יעל
    16/12/2013

שלום לכן. אני סובלת מאקנה כבר שנים. לאחרונה רופאה ננה לי משחה שהעלימה חלק גדול מהפצעים ונותרו לי רק מעט פצעים. יש ל המון סימנים אדומים על הפנים. המליצן לי לעשו ת טיפול בשיוף ובגלי רדיו. השאלה שלי מתי אפשר לבצע את זה. מה הזמן שצריך לחכו ת מרגע שהפצעים נעלמים ועד שמתחילים טיפול בגלי רדיו או בשיוף? האם צריך ל חכו ת תקופה ולראות שהפצעים לא חוזרים ? האם העור צריך להירגע מהאקנה? ואם אפשר להסביר מה זה בדיוק שיוף ומה זה גלי רדיו? שאלתי האמון שאלות אני מאוד מקוה שענו לי עליהן. תודה מראש ויום טוב
    אגב אני ב ת .24

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בצלקו

הוספת תגובה

• טיפול בצלקו - תגובה

מיכל גולן
    17/12/2013

היי יעל,

אני לא יודעת איזו משחה קיבלת.
    יש משחות שמצריכות זמן המתנה.

כאשר יש פצעים אדומים הם יעלמו לך לבד עם הזמן ... זה פשוט כלי דם שייעלמו .
    שיוף מאוד תלוי בגוון העור שלך ומה את רוצה .
    אם יש צלקות יש המון דרכים לטפל, כגון דרמפן, פילינגים ואף חומרים שיעזרו לך לחדש את העור ולהעלים את הסימנים האדומים
    מקווה שעזרתי , אשמח לענות אם צריכה עזרה

יום טוב,
    מיכל גולן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בצלקות - GLOOW פרקשנאלי

אורית בן יהודה
    18/12/2013

היי יעל.
    ניתן לטפל כיום הצלקות אקנה שקועות וסימנים ע"י טיפול פרקשנאלי טכנולוגיית DEEP3 GLOOW של חברת אנדימד .הטכנולוגיה משתמשת בגלי רדיו ומתאימה גם לעור כהה .
    בשונה מפילנג הטיפול יוצר חיחור עדין בעור יחד עם חימום עמוק עד לדרמיס הפפילרי שם נוצרים תאים חדשים.
    בגדול הטיפול גורם לעור לייצר קולגן חדש הממלא את הצלקות השקועות ומחדש את העור.
    יש צורך במספר טיפולים לפי מצב העור.
    ניתן להתאפר במהלך החלמת העור והתוצאות מדהימות.
    מידע נוסף את יכולה לחפש ברשת.
    קראי התייעצי ובחרי את הטיפול הנכון ביותר בשבילך פילינג . פרקשנל ועוד .
    לקביעת הטיפול המתאים לך ביותר מומלץ לגשת לאבחון מקצועי.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו