מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בצלקויעל16/12/2013
שלום לכן. אני סובלת מאקנה כבר שנים. לאחרונה רופאה ננה לי משחה שהעלימה חלק גדול מהפצעים ונותרו לי רק מעט פצעים. יש ל המון סימנים אדומים על הפנים. המליצן לי לעשו ת טיפול בשיוף ובגלי רדיו. השאלה שלי מתי אפשר לבצע את זה. מה הזמן שצריך לחכו ת מרגע שהפצעים נעלמים ועד שמתחילים טיפול בגלי רדיו או בשיוף? האם צריך ל חכו ת תקופה ולראות שהפצעים לא חוזרים ? האם העור צריך להירגע מהאקנה? ואם אפשר להסביר מה זה בדיוק שיוף ומה זה גלי רדיו? שאלתי האמון שאלות אני מאוד מקוה שענו לי עליהן. תודה מראש ויום טוב
אגב אני ב ת .24* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בצלקו - תגובה
מיכל גולן17/12/2013היי יעל,
אני לא יודעת איזו משחה קיבלת.
יש משחות שמצריכות זמן המתנה.
כאשר יש פצעים אדומים הם יעלמו לך לבד עם הזמן ... זה פשוט כלי דם שייעלמו .
שיוף מאוד תלוי בגוון העור שלך ומה את רוצה .
אם יש צלקות יש המון דרכים לטפל, כגון דרמפן, פילינגים ואף חומרים שיעזרו לך לחדש את העור ולהעלים את הסימנים האדומים
מקווה שעזרתי , אשמח לענות אם צריכה עזרה
יום טוב,
מיכל גולן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בצלקות - GLOOW פרקשנאלי
אורית בן יהודה18/12/2013היי יעל.
ניתן לטפל כיום הצלקות אקנה שקועות וסימנים ע"י טיפול פרקשנאלי טכנולוגיית DEEP3 GLOOW של חברת אנדימד .הטכנולוגיה משתמשת בגלי רדיו ומתאימה גם לעור כהה .
בשונה מפילנג הטיפול יוצר חיחור עדין בעור יחד עם חימום עמוק עד לדרמיס הפפילרי שם נוצרים תאים חדשים.
בגדול הטיפול גורם לעור לייצר קולגן חדש הממלא את הצלקות השקועות ומחדש את העור.
יש צורך במספר טיפולים לפי מצב העור.
ניתן להתאפר במהלך החלמת העור והתוצאות מדהימות.
מידע נוסף את יכולה לחפש ברשת.
קראי התייעצי ובחרי את הטיפול הנכון ביותר בשבילך פילינג . פרקשנל ועוד .
לקביעת הטיפול המתאים לך ביותר מומלץ לגשת לאבחון מקצועי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)