מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פוליסןעדי05/04/2014
שלום,מאיפה אני קונה פוליסן וכמה עולה?
הבנתי שאצל קוסמטיקאיות,שאלתי את הקוסמטיקאית שלי והיא בכלל לא ידעה מה זה.
ניסיתי אפילו בסופר פארם בבית מרקחת והם גם לא מכירים..
אני ממש חייבת את זה מאיפה אני משיגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוליסן - תגובה
מיכל גולן06/04/2014היי עדי..
רק אצל קוסמטיקאיות
עלות בערך 70 ש"ח (לא בטוחה אל תתפסי במילה)
מהיכן את?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוליסן - תגובה
אורית בן יהודה06/04/2014היי עדי
פוליסן ניתן להשיג אצל קוסמטיקאיות בלבד.
שימי לב , ניתן לרכוש בקובוקונים קטנים או בקבוק גדול
לפי האזור המטופל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדי מכל חנות שמוכרת לקוסמטיקאיות,
ליאתוש8207/04/2014או מהקוסמטיקאיות עצמן...
מהיכן את בארץ?
יש לי מקום טוב להמליץ לך עליו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני
עדי07/04/2014אני מפתח תקווה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני - תגובה
מיכל גולן08/04/2014עדי אני מראשון לציון אם בא לך לבוא בכייף
עדכני אותי ויחכה לך :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם את רוצה טלפון
ליאת08/04/2014של חנות כזו שמוכרים לקוסמטיקאיות אתן לך ותשאלי שם..
נראה לי שיש להם הכלללל!!!
והם עושים משלוחים כמובן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
עדי08/04/2014כן אני אשמח,איך קוראים להם ומה המספר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן - תגובה
אורית בן יהודה08/04/2014ההודעה נמחקה משום שהייתה פרסומת שיווקית לשמה כולל וידאו !
דבר האסור לפי חוקי הפורום.
את המוצר ניתן להשיג אצל כל קוסמטיקאית בכל אזורי הארץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן - תגובה - תגובה
אורית בן יהודה10/04/2014שוב מחקתי, מרכזי שיווק זה לא המקום לפרסומת!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכשיר הזה הוא עבודה בעיניים
אני09/06/2014רכשתי את התכשיר הזה בעבר ועד כמה שזכור לי (ויתקנו אותי הקוסמטיקאיות אם אני טועה), המרכיב הפעיל בתכשיר הוא חומצה סליצילית ואין בו מרכיבים פעילים נוספים, ולכן המחיר שבו נמכר התכשיר הנ"ל הוא שערורייתי, שכן אפשר לרכוש תכשיר עם אותו מרכיב פעיל (לדוגמה: "ספיריט סליציל") במחיר נמוך הרבה יותר של 15 ש"ח לערך לאותה כמות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)