מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בעור מעורבסיגל12/04/2014
שלום סוג עורי מעורב עם נטייה לשומן תת עורי שלפעמים מתפתחים פצעים, קוסמטקאית מכרה לי את הבייסיק של דרמלוסיפי, והתחיל ליייבש עובר את העור הורדתי תדירות שימוש ועדיין העור ייבש, הקוסמטיקאית אמרה שכך זה בהתחלה ,מתחילה לחשוש שבסוף העור יפתח פצעונים ושומנים כמגננה כי מייבשים אותו אני שמה גם קרם הגנה.
מה דעתכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בעור מעורב - תגובה
אורית בן יהודה13/04/2014שלום סיגל ברוכה הבאה לפורום.
את חושבת נכון , ייבוש ייתר עלול לגרום לעור לתגובה מוגברת
של הפרשת שומן ופצעונים.
לכן טוב עשית שהורדת את המינון!
הדבר הנכון להצלחת הטיפול הוא לתת לעור להתרגל בהדרגה
לתכשיר המקלף , להתחיל בשימוש יום כן ויום לא לסירוגין בתקופת ההתרגלות
לעיתים בעור רגיש יש צורך במרווחים גדולים יותר.
בקשי מהקוסמטיקאית שלך קרם הרגעה של דרמלוסופי אפילו בדיגמית
הוא מאוגד עוזר לנטרל מצבים של יובש אני בדרך כלל נותנת תתכשיר זהבמקביל לטיפולים מקלפים - מאוד עוזר להצלחת הטיפול.
בהצלחה
וחג שמח,
אורית בן יהודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרמלוסיפי
סיגל מוסמן15/04/2014שאלתי לגבי קרם וסרום המליצה על סרום של און המכבים ונתנה לנסות בחנות והוא טיפה שרף בחלק מאיזורי הפנים ולא הרגיש לי מתאים אמרה שאין לה דוגמיות של קרם.
האם את ממליצה על חברת דרמלוסיפי והאם יש להשיג דוגמית של הקרם ומה שמו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרמלוסיפי - תגובה
אורית בן יהודה16/04/2014היי סיגל.
תאמרי לה לדבר עם נציגי החברה, קרם לאחר פילינג היא אמורה לדעת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרם לחות
בקי05/06/2014לעור מעורב. אני עם אותו סוג עור ובקיץ הוא או מתייבש מדי או לח מדי. יש סדרות טיפוח שממש מתאימות לזה, משום מה הקרם לחות פחות עזר בחורף אבל בקיץ זה משפר את העור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)