סימני אקנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימני אקנה
    שיר
    20/04/2014

היי אני בת 27,נותרו לי סימני אקנה מעט עמוקות,האם טיפולים בשיטה של חווה זינגבויים יכולים לעדן/להעלים את הצלקות?
    הצלקות מעט עמוקות אך לא בולטות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סימני אקנה

הוספת תגובה

• צלקות אקנה מעט שקועות - תגובה

אורית בן יהודה
    21/04/2014

שלום שיר ברוכה הבאה לפורום.
    טיפולי פנים בשיטת חווה זינגבויים יטיבו מאוד עם מרקם עורך אך הם לא פתרון לצלקות אקנה עמוקות. כיום יש שיטות מתקדמות הנותנות פתרון מדהים.
    טיפול באמצעות גלי רדיו –RF. נחשבת כיום, לאחת השיטות היעילות והאפקטיביות ביותר לטיפול בהעלמת צלקות והחלקתן. טכנולוגיית 3DEEP FSR מבוססת על תדרי רדיו RF מייצגת את הדור הבא של הטכנולוגיה, היא טכנולוגיה מבוקרת, בטוחה ויעילה לשימוש, לכול סוגי העור ובכול עונות השנה. אנרגיית הפרקשנל FSR גורמת לנידוף פגמי עור בצורה בטוחה, נשלטת ויעילה .התהליך גורם למעין "פילינג פנימי" המביא להופעת גלד הנראה כרשת שתעלם תוך מספר ימים. משום שהטיפול הרשתי Fractioal הוא טיפול אשר מכסה אחוז מיחידת שטח בצורה רשתית.
    במילם פשוטות העור מגיב לטיפול בטכנולוגיה בבניית רקמה חדשה הממלאת את האזורים
    שנפגעו מהאקנה. ..
    הטיפול יכול להעשות מקומית על אזור הצלקות השקועות בלבד.
    כיום ניתן במידת הצורך לשלב טיפולים קוסמטיים וטכנולוגיה דבר המביא לתוצאות נפלאות.
    בברכה
    אורית בן יהודה- אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על ההתייחסות. להמלצות...

נועה
    21/04/2014

תודה רבה על המענה,האם יש לך המלצות באיזור חיפה אצל מי ניתן לבצע את הטיפולים שציינת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על ההתייחסות. להמלצות... - תגובה

אורית בן יהודה
    22/04/2014

שלחי לי בבקשה אימיל או השאירי הודעה פרטית בדף הפייסבוק של "מכון אורמדיקס".
    בשמחה אתן לך המלצה חמה על קוסמטיקאית מצויינת באזור המטפלת בצלקות בשיטת הפרקשנל.
    לפי חוקי הפורום איני יכולה לפרסם שמות.

בברכה
    אורית בן יהודה - אורמדיקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עישון במהלך טיפול בצלקות אקנה

הילה
    14/07/2014

שלום,
    רציתי לשאול האם עישון סיגריות מזיק למהלך הטיפול בצלקות אקנה באמצעות גלי רדיו בשילוב לייזר.
    מדובר על סיגריה אחת או שתיים ביום, לא יותר, לעיתים אפילו פחות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עישון במהלך טיפול בצלקות אקנה - תגובה

אורית בן יהודה
    14/07/2014

ראי תשובה בהודעה השניה.-בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין שינוי לאחר טיפול בגלי רדיו

הילה
    12/08/2014

שלום,
    אני מוטרדת מאוד,עברתי שני טיפולים לצלקות אקנה שקועות בגלי רדיו ובשילוב של לייזר על הצלקות.
    אני לא רואה אף לא שינוי קטן..אני באמצע התהליך עוד אבל מטריד אותי מאוד שלאחר שני טיפולים אין שום שינוי...
    אשמח לתשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו