טיפול בצלקות אקנה באמצעות גלי רדיו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בצלקות אקנה באמצעות גלי רדיו
    מיכאל
    01/09/2014

שלום רב רציתי לדעת כמה אמורה לעלות סדרה בת 5-6 טיפולים בצלקות אקנה במכשיר אנדי מד והאם טיפול זה יכול להתבצע על ידי קוסמטיקאית או אך ורק על ידי רופא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול בצלקות אקנה באמצעות גלי רדיו - תגובה

אורית בן יהודה
    01/09/2014

היי מיכאל ברוך הבא לפורום.
    כן זהוא מכשיר שמשתמשים בו גם רופאים וגם קוסמטיקאיות רפואיות מנוסות (חוקי לגמרי )
    לגבי מחירים הפורום הוא לא המקום.
    הטיפול מעולה ומניב תוצאות.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה עוד שאלה בבקשה

מיכאל
    01/09/2014

שלחתי לך הודעה פרטית בדף הפייסבוק שלך אורמדיקס אשמח אם תעני לי כמו כן לפי מה שאני יודע קיימים שני סוגים של מכשירים מבית אנדי מד הפרו שמיועד לפי מה שהבנתי אך ורק לרופאים והפיור גלוו שבו כמו שציינת משתמשים גם במרפאות אסתטיות וקוסמטיקאיות רפואיות רציתי לדעת בבקשה אם ידוע לך מה ההבדל בין המכשירים אני מאוד מתעניין בטיפול וחשוב לי לקבל כמה שיותר אינפורמצייה תודה רבה מראש אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה עוד שאלה בבקשה - תגובה

אורית בן יהודה
    02/09/2014

היי מיכאל

מיכאל שלום.
    מבחינת הטכנולוגיה והטיפול הכל זהה, במכשיר שנמכר רק לרופאים השוני הוא בדרגת
    טיפול נוספת - כלומר עצמה גבוהה יותר שלעתי האישית ומניסיון אין בה בה צורך ולכן תמצא גם רופאים המשתמשים באותו מכשיר שבו משתמשים בקוסמטיקאה הרפואיות.
    את הטיפול הפקרשנאלי קובעים לפי כמה פרמטרים. אבחון העור , בחירת אזור טיפול
    בפנים ודרגת הטיפול . הטיפול הוא סלקטיבי באזור אחד אפשר לעבוד ולשנות דרגה לפי חומרת המצב ואסביר :כדי לקבל תוצאה אחידה בפנים ניתן לטפל באזור שיש בו רק נקבוביות בדרגה נמוכה יותר ולשנות עצמה באזורים בהם ישנם הצטלקויות.
    מקווה שעזרתי.
    בברכת יום טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה לך אורית

מיכאל
    03/09/2014

תודה רבה על ההתייחסות והתשובות המהירות באמת שעזרת לי מאוד אני כרגע מתלבט לגבי הטיפול ובאמת שעזרה לי האינפורמצייה שנתת לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו