מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בצלקות אקנה באמצעות גלי רדיומיכאל01/09/2014
שלום רב רציתי לדעת כמה אמורה לעלות סדרה בת 5-6 טיפולים בצלקות אקנה במכשיר אנדי מד והאם טיפול זה יכול להתבצע על ידי קוסמטיקאית או אך ורק על ידי רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בצלקות אקנה באמצעות גלי רדיו - תגובה
אורית בן יהודה01/09/2014היי מיכאל ברוך הבא לפורום.
כן זהוא מכשיר שמשתמשים בו גם רופאים וגם קוסמטיקאיות רפואיות מנוסות (חוקי לגמרי )
לגבי מחירים הפורום הוא לא המקום.
הטיפול מעולה ומניב תוצאות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה עוד שאלה בבקשה
מיכאל01/09/2014שלחתי לך הודעה פרטית בדף הפייסבוק שלך אורמדיקס אשמח אם תעני לי כמו כן לפי מה שאני יודע קיימים שני סוגים של מכשירים מבית אנדי מד הפרו שמיועד לפי מה שהבנתי אך ורק לרופאים והפיור גלוו שבו כמו שציינת משתמשים גם במרפאות אסתטיות וקוסמטיקאיות רפואיות רציתי לדעת בבקשה אם ידוע לך מה ההבדל בין המכשירים אני מאוד מתעניין בטיפול וחשוב לי לקבל כמה שיותר אינפורמצייה תודה רבה מראש אורית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה עוד שאלה בבקשה - תגובה
אורית בן יהודה02/09/2014היי מיכאל
מיכאל שלום.
מבחינת הטכנולוגיה והטיפול הכל זהה, במכשיר שנמכר רק לרופאים השוני הוא בדרגת
טיפול נוספת - כלומר עצמה גבוהה יותר שלעתי האישית ומניסיון אין בה בה צורך ולכן תמצא גם רופאים המשתמשים באותו מכשיר שבו משתמשים בקוסמטיקאה הרפואיות.
את הטיפול הפקרשנאלי קובעים לפי כמה פרמטרים. אבחון העור , בחירת אזור טיפול
בפנים ודרגת הטיפול . הטיפול הוא סלקטיבי באזור אחד אפשר לעבוד ולשנות דרגה לפי חומרת המצב ואסביר :כדי לקבל תוצאה אחידה בפנים ניתן לטפל באזור שיש בו רק נקבוביות בדרגה נמוכה יותר ולשנות עצמה באזורים בהם ישנם הצטלקויות.
מקווה שעזרתי.
בברכת יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה לך אורית
מיכאל03/09/2014תודה רבה על ההתייחסות והתשובות המהירות באמת שעזרת לי מאוד אני כרגע מתלבט לגבי הטיפול ובאמת שעזרה לי האינפורמצייה שנתת לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)