מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרם עינייםלירן08/09/2014
שלום ,
אני בן 30 ומעוניין להתחיל להשתמש בקרם עיניים אך ההיצע גדול ואני לא יודע מה לבחור
המטרה - למנוע קמטים + לטשטש מראה של שקיות (קלות) מתחת לעיניים
אילו חומרים ורכישים מומלץ שיהיו בקרם העיניים שאני מתעתד לרכוש ?
ושאלה נוספת :
מצאתי 3 קרמי עיניים שנראים לי טוב , תוכלו להמליץ לי מה מהם עדיף מהידע והנסיון שלכם ?
אלו קרמי העיניים :
דר עור - קרם עיניים נגד קמטים Super Alpha Eye Cream (מכיל חומצות AHA ותמצית רוסקוס (
AVENE - איסתיאל קרם עיניים Ystheal Eye Contour ( מכיל רטינלדהייד 0.015% )
ד"ר פישר קרם ליקופן לאזור העיניים והשפתיים SPF30 (מכיל כדורי חומצה היאלורוני , ויטמינים A , E ופוליאמיד)
מודה לכם על העזרה ,
לירן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם עיניים - תגובה
מיכל גולן08/09/2014היי לירן,
ראשית מעולה שהתחלת להשתמש בקרם עיניים.
לגבי הקרמים שנתת איני מכירה מוצרי מדף, לא יודעת מה הם מכילים.
בגדול, קרם עיניים יכול מנוע קימטוטים יותר מאשר טיפול בשקיות תחת העיניים (מלבד הקלה)
קרם שיש בהם וטימנים כמו שציינת ויטמים E וA הם טובים לאיזור העיניים.
יש קרמים שיכולים מעט להרגיע נפחות מתחת לעיניים אבל מעטים הקרמים האלה.
הקרם שציינת שמכיל חומצה AHA יכול להיות לך רגיש קצת מתחת לעין, השאלה מה הרגישות שלך בכללי. יכול לנסות :)
בהצלחה,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)