מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהההלילי19/09/2014
לפני שבועיים הייתי אצל רופאת עור בגלל אדמומיות שיש לי בפנים לתקופות. מין פצעונים קטנים אדומים ושמנוניים במסגרת של המצח, אמצע המצח ומתחת לאזניים. מלבד מראה ואסטתיקה לא מגרד או כואב. היא אמרה לי שזה סבוריאה ונתנה לי בטאקורטן ג'י לחודש ימים פעמיים ביום. אחרי מספר ימים שבאמת העור נראה מעולה הפסקתי למרוח כי הפחידו אותי שזה סטרואידים ואנטיביוטיקה שיכולים להחמיר רת המצב בתום הטיפול. לעצת חברתי קניתי קרם לחות לפנים של סבוקאלם ומרחתי פעם אחת. יום למחרת חזרו הפצעונים ובצורה אינטנסיבית מתמיד. האם זה בגלל שהפסקתי את הבטאקורטן? האם הסבוקאלם החמיר את המצב? מה עושים???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרההה - תגובה
אורית בן יהודה01/10/2014היי לילי ברוכה הבאה לפורום.
אכן לא רצוי להשתמש בקרם המכיל סטרואידים לאורך זמן.
אני מניחה שסבוקלאם לא מתאים למצבך, במצבים מסוימים של סבוראה / רוזצאה צריך טיפול מקצועי יותר שלא כולל סטרואידים.
ניתן להתאים לך טיפול. כיום יש טיפולים מוצלחים מאוד בתחום הקוסמטיקה הרפואית .
.
חשוב לציין שאנו בתקופת מעבר התפרצויות חריפות של סבוראה (ם אכן ההבחנה נכונה)
שכיחות התקופה זו ,, כמו כן מתח נפשי מחמיר מאוד את המצב..
ממליצה לך לגשת לקוסמטיקאית רפואית מנוסה שמשתמשת במוצרים של חברת ביופור.
לשם התאמת טיפול עבורך.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)