עזרההה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרההה
    לילי
    19/09/2014

לפני שבועיים הייתי אצל רופאת עור בגלל אדמומיות שיש לי בפנים לתקופות. מין פצעונים קטנים אדומים ושמנוניים במסגרת של המצח, אמצע המצח ומתחת לאזניים. מלבד מראה ואסטתיקה לא מגרד או כואב. היא אמרה לי שזה סבוריאה ונתנה לי בטאקורטן ג'י לחודש ימים פעמיים ביום. אחרי מספר ימים שבאמת העור נראה מעולה הפסקתי למרוח כי הפחידו אותי שזה סטרואידים ואנטיביוטיקה שיכולים להחמיר רת המצב בתום הטיפול. לעצת חברתי קניתי קרם לחות לפנים של סבוקאלם ומרחתי פעם אחת. יום למחרת חזרו הפצעונים ובצורה אינטנסיבית מתמיד. האם זה בגלל שהפסקתי את הבטאקורטן? האם הסבוקאלם החמיר את המצב? מה עושים???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרההה

הוספת תגובה

• עזרההה - תגובה

אורית בן יהודה
    01/10/2014

היי לילי ברוכה הבאה לפורום.
    אכן לא רצוי להשתמש בקרם המכיל סטרואידים לאורך זמן.
    אני מניחה שסבוקלאם לא מתאים למצבך, במצבים מסוימים של סבוראה / רוזצאה צריך טיפול מקצועי יותר שלא כולל סטרואידים.
    ניתן להתאים לך טיפול. כיום יש טיפולים מוצלחים מאוד בתחום הקוסמטיקה הרפואית .
    .
    חשוב לציין שאנו בתקופת מעבר התפרצויות חריפות של סבוראה (ם אכן ההבחנה נכונה)
    שכיחות התקופה זו ,, כמו כן מתח נפשי מחמיר מאוד את המצב..
    ממליצה לך לגשת לקוסמטיקאית רפואית מנוסה שמשתמשת במוצרים של חברת ביופור.
    לשם התאמת טיפול עבורך.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו