שיער ופצעונים בסנטר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער ופצעונים בסנטר
    MyProblem
    02/10/2014

שלום רב,
    אני אישה בת 35 וסובלת מפצעונים שבאים והולכים בפנים - במיוחד במצח ובסנטר.
    כמו כן אני סובלת משחלות פוליציסטיות ועוברת טיפולי פוריות.
    לצערי יש לי שיעור בפנים וכדי להסתיר אותו אני פעם בחודשיים (לערך) עושה הבהרה בבית. בחודשים האחרונים הסנטר שלי נהיה זוועה. כל יום יוצאת שערות קשות וחדשות, אני נלחמת עם הפינצטה ונשבר לי. עכשיו נדמה לי שיש לי שערה תת עורית ואני לא יודעת כיצד להוציא אותה. בעיה נוספת היא שהפצעונים כשהם עוברים (עד שזה קורה....) נשארים כתמים.
    בנוגע לשיעור - הבנתי שאין מה לעשות בגלל שהחלות הפוליציסטיות השיעור תמיד יגדל.
    בנוגע לפצעונים - יש לכן המלצה?
    נואשת ממראה פניי ואשמח לעזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער ופצעונים בסנטר

הוספת תגובה

• שיער ופצעונים בסנטר - תגובה

אורית בן יהודה
    05/10/2014

שלום מיטל.
    במצב שלך רצוי לגשת לגינקולוג כדי לקבל טיפול הורמונלי מתאים שיאזן את גופך.
    כרגע כפועל יצוא של השחלות הפוליציטיות גופך מייצר הורמונים אנדרוגיניים (גבריים) ברמה גבוהה מהנורמה.
    טיפול הורמונלי מתאים יכול לאזן את מצבך במקביל ניתן לטפל בשיעור היתר ע"י אפילציה- מחט חשמלית ולהתאים לך טיפול מתאים לפצעים ולסימנים.
    גם עם אינך יכולה לקבל טיפול הורמונלי , ניתן לטפל ע"י אפילציה בשיעור , אמנם התהליך יהיה ארוך מהרגיל אך מניסיון בהחלט עוזר למתמידות.
    אשמח לעזור בכל שאלה.
    בברכה,
    אורית בן יהודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו