טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי כתמי פיגמנטציה עקשניים בפנים שלמרות טיפול אצל קוסמטיקאית ובבית במוצרי חווה זינגבוים (ערכת הבהרה וחומצה אזלאית) כבר כשנה וחצי אינם נעלמים ואף לא מורגשת הקלה משמעותית. חלק מהם הופיעו בזמן הריון, וחלקם - עוד מלפני כן (כנראה בעקבות מריטת שיער בשפם). האם יש טיפולים יותר "מעמיקים" לפיגמנטציה? אציין שהכתם הבעייתי ביותר נמצא מתחת לעין, לכן אני לא בטוחה שניתן לטפל בקרני אור.. אודה לעצה. הקוסמטיקאית שלי לא יכולה להציע לי דבר מלבד להמשיך עם טיפולי ההבהרה של חווה זינגבוים...
תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
היי נטשה. פיגמנטציה היא מבעיות העור הקשות לטיפול. שנה וחצי ללא שינוי- תחליפי טיפול! גם כך צריך לשנות לאחר התרגלות העור. יש מקום לשקול פילינג משמעותי מלבד זאת הקפידי על מריחת קרם הגנה מספר פעמים ביום גם בחורף וגם כשמעונן. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד