טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בת 30 לארח אקנה הורמונלי לאחר הפסקת השימוש בגלולות התפרץ לי , כרגע המצב טוב יותר אך נשארו סימנים אדומים גדולים על כל פצע שיצא, סיימתי שימוש בדואק ג'ל שעזר מאד, כרגע משמשת באזל אקס קרם של חווה זינגבויים רק על הכתמים אך רציתי לשאול אני משלבת איתו סרום לנזקי עור של אסתי לאודר וקרם לחות ללא שומן האם השילוב תקין ? אודהנ לעזרתך על אף הקושי ללא לראות את פניי.. בייחוד על השילוב עם האזל אקס קרם.. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
היי אסתי... אזלקס זה מעולה. השאלה אם את מצפה לשיפור בכתמים או בפצעים ?... לגהי המוצר של אסתי לאודר איני יודעת מה מכיל ומה את מצפה ממנו על מנת להגיד טוב או לא טוב.
לחות ללא שומן זה מעולה. רק תבחני שהעור אינו מתייבש מידיי
סופש נעים מיכל גולן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד