מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אקנה וסמנים עקב אקנה .אריאל03/02/2015
שלום, אני בן 16 וסובל מאקנה, לאחר שפצע אקנה עובר, הוא משאיר לי על הפנים סימן אדום .
הפצע נעלם, אך נישאר צבע אדום על העור . הבנתי שקוראים לזה פוסט אקנה .
כל הפנים שלי מלאים בסימנים אלו ואני כבר לא יודע מה לעשות .
עדיין גדלים לי פצעי אקנה(לרוב דלקתיים) רופא עור המליץ לי על ראקוטן, אבל בגלל שאני מרכיב עדשות מגע, זה לא אפשרות .
מה אני צריך לעשות בכדי לזרז את הליך הריפוי של הסימנים האדומים האלו ?
שמעתי על רטין A זה יכול לעזור. ? אשמח שתעני לי אני כבר מיואש, המצב של הפנים שלי גרוע, הכל סימנים אדומים ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה וסמנים עקב אקנה . - תגובה
מיכל גולן03/02/2015היי,
פוסט אקנה - אמרת נכון :)
הסימנים האדומים לרוב עוברים לבד. הסימנים האלו ב85 אחוז נעלמים לבד. כיון שהעור עדין "מודלק" וריבוי כלי דם.
כרגע ממש אין צורך ברטין a .
הייתי ממליצה על חומר שיכול קודם לעזור בריפוי האקנה. כשתראה שיפור משמעותי ניתן להשתמש במשחות פחות חזקות לגילך מהרטין a .
מקווה שעזרתי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקנה
אריאל03/02/2015היי, תודה על תגובתך .
כמה זמן בערך לוקח לזה לעבור ? חצי שנה. ? פשוט אצלי זה כבר ממש על כל הפנים ..
איזה חומרים אני יכול להשתמש בכדי לזרז את הריפוי של הסימנים הללו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקנה - תגובה
אורית בן יהודה04/02/2015היי אריאל.
כמו שמיכל כתבה הסימנים יחלפו עם הזמן אין אפשרות לחזות כמה זמן כדי לעזור לעור להתחדש
אתה יכול להשתמש בחומרים פעילים לא אגרסבים כמו רטין A .
חומרים המכילים חומצות אלפא ביתא הידרוסיות: דוגמאות: קרם חומצה גליקולית , קרם חומצה אזלאית . ישנם חומרים המכילים תרכובות שונות לשם התאמת טיפול אישי התייעץ עם קוסמטיקאית רפואית .
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקנה
אריאל04/02/2015תודה רבה על התגובה,
צריך לתכשירים אלו מרשם רופא ? ניתן להשיג אותם בבית מרקחת ? מה העלות שלהם?
תוך כמה זמן אני יראה שיפור מתחילת השימוש בתכשירים אלו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקנה - תגובה
אורית בן יהודה10/02/2015היי אריאל.
ניתן להשיג אצל קוסמטיקאית רפואית לאחר אבחון. המחירים שונים מחברה לחברה.
זמני השיפור הם אינדיבידואלים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)