המלצה על קרם פנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה על קרם פנים
    רחלי
    20/02/2015

אני בעלת עור מעורב עם רצועת T שמנה, נטיה לאקנה. משתמשת שנים בקרם פנים של ד"ר פישר טרי מויסט לעור מעורב. יש שם 33 SFF דבר שחשוב לי. זה אחד הקרמים היחידים שלא עשו אותי מבריקה ושומנית..
    אני מרגישה לאחרונה שהקרם לא מספיק מזין, אולי גם קשור לגיל (36)
    אשמח להמלצות על קרם פנים לעור מעורב, שמזין ולא מבריק. עם מקדם הגנה. (רצוי לפחות 20). ואולי גם המלצה נפרדת לקרם לילה. אם אפשר בטווחי מחיר שפויים. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה על קרם פנים

הוספת תגובה

• המלצה על קרם פנים - תגובה

אורית בן יהודה
    20/02/2015

היי רחלי.
    אכן בגילך יש צורך בתוספת לחות בייחוד בחורף.
    ממליצה לך לחפש קוסמטיקאית שעובדת עם תכשירי ביופור לחברה יש לחות לא יקרה לעור שמן לעור מעורב ולעור יבש- לקוחותיי אוהבים מאוד את המוצר. ניתן להעשיר אותו בנוגדי חמצון ותמציות בהתאם לעורך.
    מקווה שעזרתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על קרם פנים - תגובה - תגובה

מיכל גולן
    22/02/2015

אכן כמו שאורית אמרה כדאי לך לחפש קוסמטיקאית בקרבתך ע"מ שתוכל להמליץ לך על קרם פנים לעור מעורב .
    יש מספר חברות בשוק עם מחירים לא יקרים ועושים עבודה נפלאה ביופור, צמחי מדבר יהודה, ג'יג'י.

בהצלחה,
    מיכל גולן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו