טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום! אשמח לקבל המלצה על קרם לחות של חברות קוסמטיקה מקצעויות כמו Gigi, Holy Land, Dermalogica.. אני בעלת עור שמן,אך רגיש ומתייבש מהר. מרכיבים אגרסיביים מדי שורפים לי את העור ומרכיבים עם הרבה לחות גורמים לעור להיות שומני מדיי.יש לי אקנה וסימני פוסט אקנה. אני בת 30, לקחתי פעמיים רואקוטן, לפני 10 שנים ולפני 5 שנים. הוא עזר לי מאוד, אבל אחרי 2-3 שנים הפצעונים חוזרים בכמויות קטנות יותר, כלומר הבעיה לא נעלמה לגמרי. עד עכשיו השתמשתי בקרמים של חברות יוקרתיות הנמכרות באפריל וסופר פארם והגעתי למסקנה שהם לא מתאימים לעור שלי.לכן החלטתי לנסות תכשירים מקצועיים. תודה מראש! ילנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום ילנה. קשה להמליץ במדוייק מבלי לראות אותך . מאוד ממליצה לך לנסות חומרים של חברת ביופור לאחר אבחון של קוסמטיקאית רפואית יתאפשר לרקוח לך טיפול מתאים ללא גירוי של העור. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד