מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אקנהיעל13/08/2015
לפני כשנתיים הייתי עם ביתי אצל קוסמטיקאית בפ"ת שעשתה לה אפילציה בפנים .היא כנראה השתמשה במחט לא סטרילית וכל הפנים התמלאו בסימנים שחורים בהמשך הם הפכו לפצעים .מאז ועד היום הפנים שלה נהרסו. מפנים חלקות ויפות הם הפכו לפנים מצולקות ומלאות סימנים. אני רוצה לתבוע את הקוסמטיקאית הזו שהרסה לי ולבת שלי את החיים. למי עלי לפנות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה - תגובה
אורית בן יהודה16/08/2015הי יעל.
הכל לגופו כמובן לעורך דין.
קצת חומר לחשיבה:
לא פירטת את המקרה.
אפלציה עושים מקומית ובשלבים ואת כתבת כל הפנים? האם פנית אליה לאחר טיפול ראשון עם הופעת הזיהום כדברייך?
האם מתחילת הטיפול היו בעיות מדוע המשכת?
האם פנית אליה לבקשת טיפול לאחר המקרה התפרצות הפצעים כדבריייך?
האם פנית אל הקוסמטיקאית עם טענותייך?
האם הגעת לקליניקה שהקוסמטיקאית תראה את המקרה?
כיום ניתן לטפל בצלקות בהצלחה.
באם לא פנית ,לא נתת לה את ההזדמנות לטפל בטענותייך .
איכן היית בשנתיים האלו?
כדי לתבוע עלייך להוכיח שעשית את הכל כדי לידע את הקוסמטיקאית על הנזק
שלכאורה נגרם לך כדי שתוכל להגיב ולטפל בבעיה.
שאלתך תמוהה..מדוע לא פנית ישירות לעורך דין?
הרי זה פורום קוסמטיקה פרא רפואית
לא ביקשת עצה בנושא מה ניתן לעשות כדי לטפל ב..
בברכת יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בצלקות אקנה
אורית בן יהודה16/08/2015בכל מקרה אני נמצאת בפתח תקווה, אשמח לתת לך פתרון לבעיה- טיפול בצלקות ע"י
גלי רדיו- חבל סבול.
יום נפלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקנה - תגובה
מיכל גולן16/08/2015היי יעל,
ראשית מחזקת את דבריב של אורית.
שנית, זהו פורום לייעץ לך מה נכון לגבי הפנים ולא איך לתבוע :)
שלישית, יש דרכים לטפל בפנים. ניסת באמת לפנות לאותה קוסמטיקאית?
ניסית לקבל חוו"ד של קוסמטיקאית אחרת?
את המחט פותחים על יד הלקוחה ואף נעשה חיטוי הפנים
לצערנו, יש בענף המון לא מיומנות והמון כן. ויש גם מה שנקרא תגובה של הפנים של כל אחת ואחת (כמו למשל נטייה לפיגמנטציה)
מציעה לך לפנות לקוסמטיקאית אחרת נוספת ואף לשתיים ולשמוע חוו"ד .
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)