שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    תודה
    26/08/2015

שלום רב. אני בת 30 עם עור פנים מצוין ושמור היטב. לאחרונה הבחנתי בצד אחד של הפנים בצידי העיניים ומתחת לעין קרוב לצד של הלחי(- איפה שמניחים צללית הארה)הבחנתי בקמטוטים כשאני מחייכת ממש רואים כמו שורה של קמטים לכל אורך הלחי קרוב לעין. כאמור זה רק בצד אחד של הפנים וזה הצד שאני ישנה עליו אז אולי יש קשר? אני מעוניינת להעלים את הקמטוטים האלה או לפחות שלא יהיה גרוע יותר בעתיד. ולעשות את זה כמה שיותר מהר אולי ניתן להציל את המצב. איזה קרם או תכשיר כדאי לקנות שבאמת יעזור? לטיפולי פנים אני לא מעניינת לגשת וכנל לכל מכשירי הלייזר או כל טיפול אחר דומה לזה. אני מעוניינת בקרם או תכשיר שאני יכולה לקנות ולעשות לבד בעצמי. המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

מיכל גולן
    26/08/2015

היי
    ראשית זהו הגיל שמתחילים להגיע סימני קטנים. כמו שציינת יכול להיות ששינה על איזור זה תורמת למצב.
    מרחי קרם עיניים )כל קרם עיניים)
    זה משמן מעט את המקום ומרכך אותו.
    איני מציעה לך לעשות שום טיפול עם מכשור באיזור הזה של העיניים. הדבר מסוכן
    ובעוד זמן מה כשיפריע לך מאוד תחשבי על אופצייה של הזרקות ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

תודה
    27/08/2015

המון תודה לך, האם מריחה של קרם תשפר את המצב הקיים או רק תמנע היווצרות קמטים חדשים? אשמח אם תמליצי לי על קרם שאת ממליצה לקנות תודה. בקשר להזרקות האם יש משהו שעוזר לקמטוטים הדקים הללו או שּזּהּ רק במקרים של קמטים עמוקים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

מיכל גולן
    27/08/2015

חומצה האלרונית ניתן להזריק.
    ככל שמתחילים מוקדם ניתן לשמור על הפנים ??
    לגבי קרם העיניים את יכולה כל קרם עיניים בשלב הזה... איני יודעת להמליץ כי אנימחא יודעת עם אילו מוצרים הקוסמטיקאית שלך עובדת

בהצלחה רבה וסופש נעים,
    מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו