מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםתודה26/08/2015
שלום רב. אני בת 30 עם עור פנים מצוין ושמור היטב. לאחרונה הבחנתי בצד אחד של הפנים בצידי העיניים ומתחת לעין קרוב לצד של הלחי(- איפה שמניחים צללית הארה)הבחנתי בקמטוטים כשאני מחייכת ממש רואים כמו שורה של קמטים לכל אורך הלחי קרוב לעין. כאמור זה רק בצד אחד של הפנים וזה הצד שאני ישנה עליו אז אולי יש קשר? אני מעוניינת להעלים את הקמטוטים האלה או לפחות שלא יהיה גרוע יותר בעתיד. ולעשות את זה כמה שיותר מהר אולי ניתן להציל את המצב. איזה קרם או תכשיר כדאי לקנות שבאמת יעזור? לטיפולי פנים אני לא מעניינת לגשת וכנל לכל מכשירי הלייזר או כל טיפול אחר דומה לזה. אני מעוניינת בקרם או תכשיר שאני יכולה לקנות ולעשות לבד בעצמי. המון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
מיכל גולן26/08/2015היי
ראשית זהו הגיל שמתחילים להגיע סימני קטנים. כמו שציינת יכול להיות ששינה על איזור זה תורמת למצב.
מרחי קרם עיניים )כל קרם עיניים)
זה משמן מעט את המקום ומרכך אותו.
איני מציעה לך לעשות שום טיפול עם מכשור באיזור הזה של העיניים. הדבר מסוכן
ובעוד זמן מה כשיפריע לך מאוד תחשבי על אופצייה של הזרקות ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
תודה27/08/2015המון תודה לך, האם מריחה של קרם תשפר את המצב הקיים או רק תמנע היווצרות קמטים חדשים? אשמח אם תמליצי לי על קרם שאת ממליצה לקנות תודה. בקשר להזרקות האם יש משהו שעוזר לקמטוטים הדקים הללו או שּזּהּ רק במקרים של קמטים עמוקים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
מיכל גולן27/08/2015חומצה האלרונית ניתן להזריק.
ככל שמתחילים מוקדם ניתן לשמור על הפנים ??
לגבי קרם העיניים את יכולה כל קרם עיניים בשלב הזה... איני יודעת להמליץ כי אנימחא יודעת עם אילו מוצרים הקוסמטיקאית שלך עובדת
בהצלחה רבה וסופש נעים,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)