קרם לחות גליס של חברת שוורצקוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרם לחות גליס של חברת שוורצקוף
    יוסי
    18/04/2016

שלום רב,

קניתי קרם לחות לשיער הנקרא : "גליס", של חברת שוורצקוף, לצערי הקרם הזה מיכל חומר שנקרא : שימר מטאלי מינראלי, ויש בו נצנצים שלא יורדים לי מכפות הידיים כבר שבוע ימים, וניסיתי לשטוף ידיים עם אל סבון נוזלי, סבון מוצק, סכון כלים, אקונומיקה, שמן תינוקות, ושום דבר לא עזר.. אחרי השטיפה והייבוש.. הכפות ידיים שלי חזרו לנצנץ לאחר דקה, אני כבר נכנסתי לחרדה קשה, והתחלתי לבכות ולשאול את עצמי מה זה ישאר לי לנצח בכפות הידיים?

החומרים הנמצאים בקרם לחות גליס הם :

1. trisiloxane
    2. polyquaternium
    3. dimethicone
    4. peg 12 di dimethicone
    5. panthenol cocodimonium
    6. hydroxypropyl hydrolyzed keratin
    7. hydrolyzed keratin
    8.mica - זה החומר המנצנץ
    9. amodimethicone

מה שעוד לא ניסיתי זה לשטוף אם קרם פילינג, פילנג עמוק (כימי), טינר, וטרמפנטין, אבל אני לא בטוח שהחומרים האלה יסירו לי את הנצנצים בכפות הידיים, פשוט הנצנצים נטמעו לי בכפות הידיים.
    בתקווה שתסייעו לי כי אני כבר איבדתי תקווה, תודה רבה מקרב לב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קרם לחות גליס של חברת שוורצקוף - תגובה

אורית בן יהודה
    19/04/2016

שלום יוסי.
    תנסה להסיר ע"י פילינג לא אגרסיבי עמו החומרים שציינת אלה כזה שמתייבש על העור ואח"כ מקלפים אותו בעדינות.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאורית בן יהודה שלום רב,

יוסי
    22/04/2016

לאורית בן יהודה שלום רב,

ניסיתי להסיר את הנצנצים עם פילינג, אבל זה לא עזר הנצנצים המשיכו לנצנץ, גם ניסיתי להסיר עם טרמפנטין אבל גם זה לא עזר, מה אפשר לעשות? האם אני יחייה עם זה לנצח? אני ממש בחרדות....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורית שלום, אני אשמח לעצה..

יוסי
    27/04/2016

היי אורית,
    אני אמשח לעצה אני כבר ממש מיואש וחרדתי.. הנצנצים האלה לא יורדים לי מכפות הידיים..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו