מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרם לחות גליס של חברת שוורצקוףיוסי18/04/2016
שלום רב,
קניתי קרם לחות לשיער הנקרא : "גליס", של חברת שוורצקוף, לצערי הקרם הזה מיכל חומר שנקרא : שימר מטאלי מינראלי, ויש בו נצנצים שלא יורדים לי מכפות הידיים כבר שבוע ימים, וניסיתי לשטוף ידיים עם אל סבון נוזלי, סבון מוצק, סכון כלים, אקונומיקה, שמן תינוקות, ושום דבר לא עזר.. אחרי השטיפה והייבוש.. הכפות ידיים שלי חזרו לנצנץ לאחר דקה, אני כבר נכנסתי לחרדה קשה, והתחלתי לבכות ולשאול את עצמי מה זה ישאר לי לנצח בכפות הידיים?
החומרים הנמצאים בקרם לחות גליס הם :
1. trisiloxane
2. polyquaternium
3. dimethicone
4. peg 12 di dimethicone
5. panthenol cocodimonium
6. hydroxypropyl hydrolyzed keratin
7. hydrolyzed keratin
8.mica - זה החומר המנצנץ
9. amodimethicone
מה שעוד לא ניסיתי זה לשטוף אם קרם פילינג, פילנג עמוק (כימי), טינר, וטרמפנטין, אבל אני לא בטוח שהחומרים האלה יסירו לי את הנצנצים בכפות הידיים, פשוט הנצנצים נטמעו לי בכפות הידיים.
בתקווה שתסייעו לי כי אני כבר איבדתי תקווה, תודה רבה מקרב לב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם לחות גליס של חברת שוורצקוף - תגובה
אורית בן יהודה19/04/2016שלום יוסי.
תנסה להסיר ע"י פילינג לא אגרסיבי עמו החומרים שציינת אלה כזה שמתייבש על העור ואח"כ מקלפים אותו בעדינות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורית בן יהודה שלום רב,
יוסי22/04/2016לאורית בן יהודה שלום רב,
ניסיתי להסיר את הנצנצים עם פילינג, אבל זה לא עזר הנצנצים המשיכו לנצנץ, גם ניסיתי להסיר עם טרמפנטין אבל גם זה לא עזר, מה אפשר לעשות? האם אני יחייה עם זה לנצח? אני ממש בחרדות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורית שלום, אני אשמח לעצה..
יוסי27/04/2016היי אורית,
אני אמשח לעצה אני כבר ממש מיואש וחרדתי.. הנצנצים האלה לא יורדים לי מכפות הידיים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)