עור פנים דקיק ושקוף עם סבוריאה וקופרוז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עור פנים דקיק ושקוף עם סבוריאה וקופרוז
    דנה
    26/05/2016

שלום,
    אני בת 30 , בעלת עור פנים מאוד בהיר דק ושקוף. איזור ה- T שלי שמן ואילו הלחיים נורא יבשות. כבר שנים שאני סובלת מסבוריאה באיזור כנפי האף והסנטר והשתמשתי בתכשירים שונים (קרם של אנה לוטן, ceramol 311) שלעיתים עזרו ולעיתים לא.
    בחודשים האחרונים החל להופיע לי קופרוז בלחיים ובאף למרות שאני משתמשת באופן קבוע בקרם הגנה. השתמשתי בשנה החולפת בויטה סרום של ביופור וקרם פנים apple lift של ד"ר קדיר ומנקה את הפנים בלילה עם סבון לעור רגיש של לייף. עם הופעת הקופרוז הפסקתי את השימוש בסרום שכן לא ידעתי אם הוא תורם לבעיה. התחלתי להשתמש באקסטרקט אלמוות הכסף באיזור האף והלחיים פעמיים ביום לפני כחודש שהומלץ לי לקופרוז, אך איני יודעת עם איזה קרם פנים או תמציות ניתן להשתמש עקב ריבוי הבעיות השונות (עור שמן ב-T ולחיים מאוד יבשות).... ובמיוחד עם שילוב עם קרם הגנה - הבנתי שעליי להשתמש בקרם שאינו שומני...
    לסיכום הלכתי לאיבוד, שכן אני לא רוצה לייצר תגובות שונות בפנים משימוש בו זמני של חומרים שונים שאינם מתאימים. אשמח לעצתכם.

תודה רבה,
    דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עור פנים דקיק ושקוף עם סבוריאה וקופרוז - תגובה

אורית בן יהודה
    26/05/2016

היי דנה.
    אנו בתקופת מעבר זו תקופה בה העור מגיב שונה.
    ישנם טיפולים יעילים למצבך אשמח לעזור
    אך שום תשובה לא תהייה מקצועית יכולה ללא אבחון מקצועי.
    יום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

דנה
    26/05/2016

תודה רבה על התשובה המהירה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו