לאורית בן יהודה - הסרת שיער בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאורית בן יהודה - הסרת שיער בפנים
    מיואשת
    02/07/2016

היי אורית,
    הגעתי לאתר שלך לאחר שיטוט באינטרנט בחיפוש אחר פתרון לשיעור יתר בפנים.
    אני בחורה בת 20, מודעת מאוד, מטפחת את עצמי ועושה הכל כדי לשמור על אסתטיקה אבל לצערי הטבע לא כל כך עוזר לי בזה ואני סובלת מבעיה קשה של שיעור.
    כמו שקראתי בהמלצתך אני אכן בודקת בעיה הורמנלית שאולי היא זו שאחראית על השיעור אבל אני לא בטוחה שטיפול תרופתי- זה בד"כ גלולות הוא הפתרון.
    כי גם אם אנטול אותן ברגע שאפסיק סביר להניח שהכל יחזור.. ולכן זה לא פתרון מבחינתי מה גם שאני לא רואה סיבה לנטול גלולות מעכשיו ועד גיל זקנה בגלל בעיית שיעור.
    בעיית השיעור בגוף ובפנים בכלל (כי זה האזור הכי קשה להתמודדות שכן לא ניתן לגלח או לכסות בשרוול וגם שעווה מאלצת אותי לחכות לצמיחה עד למריטה הבאה ומקשה את השערה) הביאה אותי להתחיל בטיפולי ipl.
    כבר עברתי 2 סדרות שכל אחת בת 25 טיפולים אחת לחודש.
    השיער עדיין צומח וכל שבוע אני מורטת.. הוא אומנם קל ודק יותר ממה שיכל להיות ללא הטיפול של קרן האור אבל הצמיחה לא השתנתה, אין קרחות או משהו כזה ופשוט נכנסתי למעגל של השתעבדות.
    אחרי כל החפירה הארוכה הזו מגיעה שאלתי אלייך.. האם את ממליצה לי להמשיך סדרה שלישית וכנראה שתהיה גם חמישית ועשירית או לעבור למשהו אחר?
    בפגישת ייעוץ לאחד ממכוני הלייזר להסרת שיער בגוף בכלל היועצת אמרה לי שזו טעות להתעסק בפנים בלייזר או אינפרא אדום היות וזהו איזור הורמונלי ולכן חימום שלו והתעסקות בשיער רק תגביר את הצמיחה והאמת שהעובדה שאני משועבדת לטיפולים שלא ממש מרחיקים ממני את השיער כי אני בכל זאת ממשיכה להסיר די גורמים לי לנטות להסכים עם ההצעה שלה.
    עם זאת אני לא מצליחה להבין איך אפשר (אם בכלל) לבצע אפליציה שהיא שיטה לשיערות בודדות בד"כ על כל הפנים (לחי , פאות ועד הצוואר..)
    אשמח מאוד לחוות דעתך ותשובתך כי אני לגמרי אובדת עצות ..

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאורית בן יהודה - הסרת שיער בפנים - תגובה

אורית בן יהודה
    03/07/2016

שלום לך וברוכה הבאה לפורום.
    אני יכולה להבין את חששך מלקיחת גלולות, אבל כפי שאת רואה עברת כבר שלושה מחזורים של טיפולי הסרת שיער ללא הצלחה!
    בכלל חשוב לדעת הסרת שיער בפנים מסיבות הרמונליות מטפלים רק ע"י ממחט חשמלית(אפילציה)

הסיבה להמלצה לקחת גלולות בשל אבחון בעיה הורמונלית היא הגיונית ומתבקשת ואסביר:
    אשה הסובלת מחוסר איזון הורמונלי משמעות הדבר שגופה מפריש הורמונים אנדרוגניים מעבר לרצוי. בהורמונים אנדרוגניים הכוונה להרמונים גבריים לדוגמא עודף טטסטרון הגורמים לגוף ליצר זקיקי שיער חדשים כל הזמן. לכן את רואה תוצאות כפי שציפית.
    לכל אשה יש גם מעט הורמונים אנדרוגניים אבל שזה עובר את הנורמה יש לאזן
    מעבר לכך ישנם מצבים בהם חשוב לקחת גלולות גם מבחינה בריאותית .
    את מוזמנת לרשום לי כאן ואשמח לעזור בהמשך.
    בברכה
    אורית בן יהודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדכון

מיואשת
    10/09/2016

היי אורית,
    לאחר בירור בבדיקות דם אכן נמצאה אצלי חריגה (לא גדולה מדי אמנם) ברמת ההורמון הגברי. רופאת נשים בתחום טוענת שיש סבירות לשחלות פוליצסטיות אך לא ברמה גבוהה מאוד. האמת שגם אחותי סובלת מהבעיה הזו אבל ברמה גבוהה יותר שהתבטאה באקנה מטורף,היעדרות מחזור מתמדת והגלולות ללא ספק עזרו לה מאוד.
    לי כן יש מחזור, אמנם מאוד לא סדיר ובחצי שנה האחרונה הוא אף נעלם לשלושה חודשים וחזר,תודה לאל אני לא סובלת מכזה אקנה אך השיעור אצלי הוא חמור.
    אותה רופאה המליצה לי על גלולות "דיאנה" וקראתי שהן מאוד חזקות ובעלות תופעות לוואי רבות. אז הלכתי לפרופסור לחות דעת נוספת,הוא אמר שההנחיות שלה נשמעות לו בסדר אך אם אני רוצה גלולה במינון נמוך יותר אוכל לנטול "יאז".
    אני מאוד מבולבלת, מפחדת מתופעות לוואי חריגות שכתובות על האריזה כמו השמנה, או פיגמנטציה (בייחוד לאור העובדה שאני רוצה לטפל בשיער באינפרא ומפחדת שהשילוב ייצור פיגמנטציה כי גם ככה ללייזר ואינפרא יש נטייה ליצור כתמים)
    אשמח ואודה מאוד לשמוע ממך ומנסיונך מה את ממליצה עבורי לעשות.
    בנוסף לכך,אני מעוניינת להתחיל טיפול לייזר בגוף אבל הבנתי שלייזר באיזורים הורמונליים כמו חזה, בית החזה,בטן,גב תחתון עלול להחמיר שיעור במיוחד למי שיש לה בעיה הורמנלית (לכן הומלץ לי לעבור לאפליציה בפנים) אבל השיעור ממש גברי ומקשה עליי. מה את מציעה לי לעשות?
    שוב, תודה רבה רבה. התחום הזה כל כך אפור ולא בטוח..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדכון - תגובה

אורית בן יהודה
    11/09/2016

היי, מניסיוני ישנן בנות הבוחרות ליטול גלולות וכאלו שלא מסיבותיהן הן. בכל מקרה לשיעור פנים מומלץ לעבור טיפולי אפילציה .
    גם במידה ותבחרי לא ליטול גלולות ממליצה לך על אפילציה ,הטיפול יהיה ממושך יותר אבל יתן תוצאות.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו