מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- IPL שבוצע על אקנה פעילה אצל הבת שליןשני198824/07/2016
שלום לכולם, הבת שלי סובלת מאקנה קשה. כרגע במצב פעיל ודלקתי. לקחתי אותה ביום שישי לקוסמטיקאית שסיפרה לי לאחר הטיפול שהחליטה לעשות לבת שלי IPL כדי לטפל באקנה. הזדעזעתי כיוון שקראתי שטכניקה זו ניתנת לביצוע רק כאשר יש פוסט אקנה ולא באקנה פעיל . הקוסמטיקאית הסבירה לי שניתן לבצע שיטה זו גם באקנה פעיל כיוון שקרן העור חודרת פנימה והורגת באופן סלקטיבי חיידקים. הפנים של הבת שלי עדיין אדומות ודלקתיות ואני מאוד חרדה. אשמח לקבל תשובה במהרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IPL שבוצע על אקנה פעילה אצל הבת שלין - תגובה
מיכל גולן08/08/2016היי
אם האקנה דלקתי ומאוד פעיל עדיף לא לגעת ולהשתמש בחומרים מרגעים כרגע..
אכ ניתן לטפל לפי שיקול דעת הקוסמטיקאית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול ב-IPL באקנה פעיל ודלקתי.
איריס לוי17/09/2016שלום רב, לאמא הדואגת, ובצדק.
בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, ה"אקנה, או "פצעי בגרות" היא בעיית העור השכיחה ביותר, והיא נפוצה בקרב 80% מבני הנוער היות וטיפול עצמי שגוי ו/או לא זהיר עלול לגרום לנזק עתידי רב עד כדי צלקות וכיעור הפנים, מומלץ. לפנות לקוסמטיקאית מקצועית אשר תאבחן את התופעה, תמליץ על הטיפול הנכון בעזרת התכשירים הנכונים ואף תדריך לטיפול עצמי יום יומי נכון ותדע לכוון אם ובאיזו תדירות לעבור טיפול קוסמטי יסודי יותר הנעשה רק ע"י קוסמטיקאית המתמחה בטיפול בעור אקנתי. בהתאם לסוג העור ומצבו.
בשנים האחרונות התפתחו טיפולים חדשים באקנה המבוססים על מקורות אור . החידוש המהותי ביותר בטיפול באקנה בעולם בשנים האחרונות הוא האפשרות להביא לשיפור באקנה, פצעי הבגרות בעזרת קרן אור. קרני האור בהם משתמשים בטכנולוגיית IPL הנם קרני אור שאינם מסוכנות ואינן גורמות כל נזק לעור.
מחקרים מראים כי בעזרת קרן אור באורך גל מסוים ניתן להפחית ב-80 אחוזים לעתים גם יותר מאקנה פצעי בגרות בפנים, בגב ובישבן גם בבני נוער בגיל ההתבגרות. הטיפול הפחית את הסבל, ריפא את הפצעים ומנע צלקות וכתמים לאורך זמן.
.
ואכן הטיפול מאפשר למקסם ולשפר תוצאות בצורה משמעותית – טכנולוגיית IPL -קרן אור , הטיפול היחידי שעובד על שורש הבעיה - חיסול חיידקי האקנה, P.ACNE הגורמים לאקנה, פצעי הבגרות בעזרתו ניתן לקבל שיפור איכותי ולאורך זמן.
וכפי שאת מציינת ציטוט"הפנים של הבת שלי עדיין אדומות ודלקתיות ואני מאוד חרדה" גמר ציטוט, אני מבינה ללבך, אך באם את ובתך סומכות על הקוסמטיקאית שאכן היא עושה עבודתה נאמנה, שהנה מתמחה בתחום, אני כקוסמטיקאית העוסקת רק בתחום טיפולי פנים ופתרון לבעיות עור (כ-17 שנים) בשילוב טכנולוגיית IPL ואנרגיית גלי רדיו RF יכולה להרגיע אתכן שאכן הטיפולים הראשונים יוצרים אדמומיות. וכפי שציינתי אכן הטכנולוגיה נותנת מענה אפקטיבי ארוך טווח בחיסול חיידקי האקנה הגורמים העיקריים להתפרצות הנגעים.
זה לא זבנג וגמרנו, וזה לא הוקוס פוקוס, צריכים הרבה סבלנות והתמדה. אני דרך אגב כן משלבת ניקוי ניקוז גם במצב של דלקת, צריך לדעת רק איך לנקז על מנת שלא לגרום נזק מיותר לעור הרגיש ממילא.
ניסיון מצטבר בארץ ובעולם מראה שניתן להגיע להטבה ניכרת בטיפול/שילוב עם קרן אור, ולכך נדרשת סדרת טיפולים בשילוב עם תכשירים המיועדים לשמר את המצב בבית.
הטכנולוגיה יעילה לא רק בהשמדת החיידקים באופן סלקטיבי אלא גם באיזון יצור הסבום (השומן) בבלוטות החלב, כיווץ הנקבוביות והבהרת הכתמים (חומים/אדומים) הנלווים לעור אקנתי - פוסט אקנה.
כתובות נוספות ומידע רב בנושא ניתן לקרוא באתר הבית שלי,
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)