מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלי רדיו לצלקות ונקבוביותדינה07/08/2016
שלום רב אורית השאלה מופנית אלייך כי ראיתי באתרך שאת מטפלת במכשיר גלי רדיו בצלקות ונקבוביות פעורות השאלה שלי היא אם במהלך סדרת טיפולים בגלי רדיו כשהעור היה כבר במצב רגוע לחלוטין השתזפתי קצת בים האם זה יכול לגרום לנזק כלשהו ? לא נראה שנגרם נזק כלשהו והעור נראה רגיל רק שזוף באם היה נגרם נזק במה הוא היה מתבטא? לפי מה שהבנתי גלי הרדיו לא נספגים במלנין ולכן ניתן להסתובב בשמש לאחר שהעור החלים והוא רגוע לחלוטין לכן לא יכול להיגרם נזק משמעותי משיזוף חד פעמי נכון? למרות שלא נראה שנגרם משהו מיוחד אני נורא חרדה ומצטערת שהשתזפתי אציין שלא הזהירו אותי להימנע משיזוף אך לאחר שהרופא ראה אותי מגיעה שזופה לטיפול הבא הוא אמר שחבל וזה יכול לפגוע באיכות התוצאות הכי חשוב לי שלא יגרם איזה שהוא נזק עתידי כלשהו אשמח לתשובה תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלי רדיו לצלקות - תגובה
אורית בן יהודה30/08/2016שלום דינה.
טיפול בצלקות(פרקשנאל)/נקבוביות פעורות ועוד ע"י גלי רדיו יתרונו בכך שגלי הרדיו הם עיוורי צבעים
ולכן ניתן לטפל בבטחה בכל גווני העור גם בעור כהה.
פעולת במכשיר גורמת לנדוף מבוקר של מקטעים זעירים בעור וזאת כדי לגרות את העור לבנות קולגן חדש באזור ע"י כך מטיפול לטיפול יש שיפור בבעיה המטופלת.
יחד עם זאת מבחינת חשיפה לשמש ההוראות לאחר הטיפול דומות הן בטיפול פרקשנאלי ע"י לייזר והן "ע"י גלי רדיו .,חשוב להיזהר משיזוף כדי להימנע מפיגמנטיה ובככל עור לאחר כל סוג של קילוף ואפילו שימוש בחומרים על בסיס חומצות רגיש יותר לקרני השמש.
אין זה אומר שהטיפול הפרקשנאלי לא יהיה מוצלח מבחינת חידוש העור !
אולי כוונת הרופא המטפל הייתה ההשפעה הכללית המזיקה של קרני ה UV פיגמנטיה הזדקנות מוקדמת וחלילה סרטן העור - מלנומה לכן אני ממליצה מכל הלב להישמר משמש בכל מקרה. אין צורך להיות בחרדה רק הישמרי משמש באופן כללי.
מתנצלת על התגובה המאוחרת ומאחלת לך תוצאות מוצלחות .
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)