גלי רדיו לצלקות ונקבוביות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלי רדיו לצלקות ונקבוביות
    דינה
    07/08/2016

שלום רב אורית השאלה מופנית אלייך כי ראיתי באתרך שאת מטפלת במכשיר גלי רדיו בצלקות ונקבוביות פעורות השאלה שלי היא אם במהלך סדרת טיפולים בגלי רדיו כשהעור היה כבר במצב רגוע לחלוטין השתזפתי קצת בים האם זה יכול לגרום לנזק כלשהו ? לא נראה שנגרם נזק כלשהו והעור נראה רגיל רק שזוף באם היה נגרם נזק במה הוא היה מתבטא? לפי מה שהבנתי גלי הרדיו לא נספגים במלנין ולכן ניתן להסתובב בשמש לאחר שהעור החלים והוא רגוע לחלוטין לכן לא יכול להיגרם נזק משמעותי משיזוף חד פעמי נכון? למרות שלא נראה שנגרם משהו מיוחד אני נורא חרדה ומצטערת שהשתזפתי אציין שלא הזהירו אותי להימנע משיזוף אך לאחר שהרופא ראה אותי מגיעה שזופה לטיפול הבא הוא אמר שחבל וזה יכול לפגוע באיכות התוצאות הכי חשוב לי שלא יגרם איזה שהוא נזק עתידי כלשהו אשמח לתשובה תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גלי רדיו לצלקות - תגובה

אורית בן יהודה
    30/08/2016

שלום דינה.
    טיפול בצלקות(פרקשנאל)/נקבוביות פעורות ועוד ע"י גלי רדיו יתרונו בכך שגלי הרדיו הם עיוורי צבעים
    ולכן ניתן לטפל בבטחה בכל גווני העור גם בעור כהה.
    פעולת במכשיר גורמת לנדוף מבוקר של מקטעים זעירים בעור וזאת כדי לגרות את העור לבנות קולגן חדש באזור ע"י כך מטיפול לטיפול יש שיפור בבעיה המטופלת.
    יחד עם זאת מבחינת חשיפה לשמש ההוראות לאחר הטיפול דומות הן בטיפול פרקשנאלי ע"י לייזר והן "ע"י גלי רדיו .,חשוב להיזהר משיזוף כדי להימנע מפיגמנטיה ובככל עור לאחר כל סוג של קילוף ואפילו שימוש בחומרים על בסיס חומצות רגיש יותר לקרני השמש.
    אין זה אומר שהטיפול הפרקשנאלי לא יהיה מוצלח מבחינת חידוש העור !
    אולי כוונת הרופא המטפל הייתה ההשפעה הכללית המזיקה של קרני ה UV פיגמנטיה הזדקנות מוקדמת וחלילה סרטן העור - מלנומה לכן אני ממליצה מכל הלב להישמר משמש בכל מקרה. אין צורך להיות בחרדה רק הישמרי משמש באופן כללי.
    מתנצלת על התגובה המאוחרת ומאחלת לך תוצאות מוצלחות .
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו