כבר שבועיים עברו מהרגע שקיבלתי מכה וניהיו לי פצעים ונשארו לי שתי כתמים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כבר שבועיים עברו מהרגע שקיבלתי מכה וניהיו לי פצעים ונשארו לי שתי כתמים
    אנונימוס
    05/10/2016

שלום לפני כשבועיים שיחקתי כדורסל ותוך כדי משחק קיבלתי את הכדור בעוצמה לעצם שמתחת לעין לאחר חצי שעה אולי פחות הייתה לי נפיחות בינונית אז שמתי קרח ועל הנפיחות היה שתי פצעים לא עמוקים ולא ירד הרבה דם כלל הנפיחות תוך כמה ימים עברה לגמרי והשכבות הקשות של הפצעים לאחר כמה ימים התקלפו מעצמן ועכשיו נשאר לי שתי כתמים שלא נראים כמו צלקת ולא נראים לעין יותר מידי אבל הם קצת יותר כהים מעור הפנים שלי אז מה שהייתי שמח לדעת אם זו צלקת או שזה עוד לא יתחדש לגמרי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מניעת פיגמנטציה

אורית בן יהודה
    12/11/2016

היי,
    להבנתי ממה שכתבת ובעקבות הפציעה כחלק מתהליך הריפי נוצרה קרוסטה (עור חום קשה כמו אחרי שריטה) ולאחר שהתקלפה העור במקום שינה את צבעו, בשפה מקצועית זה נקרא פיגמנטציה.
    בשלב ראשון ממליצה לך להסתובב בחוץ עם קרם הגנה בעל SPF 50 ולמרוח מספר פעמים ביום במקביל לגשת לקוסמטיקאית מנוסה או לרופא עור כדי להתאים לך חומר שידכא את הפיגמנט ומניסיוני כמה שיותר מהר , כתם חדש מתבהר בקלות רבה יותר.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו