מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חומרים פעילים בקוסמטיקה ביתיתלילוש20/01/2017
רציתי לשאול לגבי חומרים פעילים בקוסמטיקה ביתית
האם הם מכילים את החומרים המסוכנים שמומלץ להמנע מהם?
פרבנים ,נפט, וכל שאר הסכנות ..
אני יודעת שרק בקוסמטיקה פרא רפואית יש חומרים פעילים כמו דרמלוגיקה, מורד, לומינס-, פיטר תומס
האם בקוסמטיקה אורגנית יש חברות ששמות חומרים פעילים או שזה נוגד את האורגניות ?
אני התאהבתי במוצרים של פיטר תומס השינוי נראה מהרגע הראשון . אבל אחרי 3 חודשים של שימוש התחילו מלא תופעות לוואי כולל קשיי נשימה-ואני בחורה בריאה לחלוטין. ואז גיליתי שאין לו אישור של משרד הבריאות -והFDA שולח לו מלא מכתבי אזהרה שהחומרים שלו עלולים להיות מסוכנים מאד.
עכשיו אני מחפשת חברה שתתן לי תוצאות כמו שלו אבל בלי הסיכונים הבריאותיים -יש משהו שתוכלי להמליץ עליו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש כאן משהו מסוכן במרכיבים של הסבון?
לילוש20/01/2017WATER/AQUA/EAU, SODIUM LAURETH SULFATE, ROSE CENTIFOLIA FLOWER WATER, COCAMIDOPROPYL BETAINE, LAURYL GLUCOSIDE, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, PEG-150 PENTAERYTHRITYL TETRASTEARATE, ROSA DAMASCENA LEAF CELL EXTRACT, ROSA CENTIFOLIA LEAF CELL EXTRACT, ROSA ALBA LEAF CELL EXTRACT, ADENIUM OBESUM LEAF CELL EXTRACT, COMMIPHORA MYRRHA LEAF CELL EXTRACT, ROSA CANINA FRUIT EXTRACT, ROSA DAMASCENA FLOWER OIL, ROSA CANINA FRUIT OIL, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, GLYCOLIC ACID, ALLANTOIN, PANTHENOL, ARGININE, BUTYLENE GLYCOL, BHT, METHYLDIHYDROJASMONATE, PPG-26-BUTETH-26, SODIUM HYDROXIDE, DISODIUM EDTA, POLYSORBATE 20, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, DIPROPYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, SODIUM BENZOTRIAZOLYL BUTYLPHENOL SULFONATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, POLYQUATERNIUM-59, AMBRETTOLIDE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, PHENOXYETHANOL, RED 33 (CI 17200), BLUE 1 (CI 42090).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה לחומרים בטוחים
אורית בן יהודה20/01/2017ממליצה בחום על תכשירי הקוסמטיקה המקצועיים והיעילים של חברת ביופור הם ללא פרבנים כלל
ובאישור משרד הבריאות.
בהצלחה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)